Kuvauskoulutus

Lauantai, 14. huhtikuu 2018 - 9:00 - Sunnuntai, 15. huhtikuu 2018 - 15:00
  •   SP/Tampere   •   VaeltajatAikuiset

Suomen Partiolaisten kuvausryhmä järjestää historian ensimmäisen Suomen Partiolaisten kuvauskoulutusviikonlopun Tampereella.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa partiolaisten osaamista niin valo- kuin videokuvauksessa. Kurssi on suunnattu partiossa kuvaustehtävissä toimiville SP:n, piirien ja lippukuntien edustajille, vaeltajaikäisille ja aikuisille.

Yhteisten osuuksien lisäksi koulutuksessa jakaannutaan valo- ja videokuvauksen tasoryhmiin, joissa keskitytään monipuolisiin käytännön harjoituksiin. Tasoryhmiä on kaksi: peruskurssi ja mestariluokka. Peruskurssilla kerrataan aiheen kulmakiviä ja käydään asioita läpi rauhalliseen tahtiin niin, että vasta-alkajakin on jyvällä siitä, mitä tapahtuu. Mestariluokassa pyritään tarjoamaan uusia näkökulmia ja vastauksia alaa jo pidemmän aikaa harrastaneille, joilla perusjutut ovat jo hyvin hallussa. Sekä valo- että videokuvauksen koulutuksissa käydään runsaasti läpi myös jälkikäsittelyä. Viikonloppuun on yhteensä 30 paikkaa, jotta tasoryhmien koko pysyy järkevänä. Näin kurssilaiset tulevat saamaan runsaasti henkilökohtaista ohjausta aiheeseen.

Kurssimaksu on 50€ ja se sisältää ruokailun sekä tarvittaessa majoituksen kurssin aikana. Halukkaille järjestetään majoitus ja iltapalaa myös perjantaina.

Kurssi alkaa lauantaina klo 9:00 ja päättyy sunnuntaina noin klo 15:00. Koulutus tapahtuu aivan Tampereen ydinkeskustassa, TAMK Proakatemian tiloissa ja majoitus kävelymatkan päässä Tampereen Kotkien kololla.

Koulutuksen kotisivu

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Tiistai, 13. maaliskuu 2018 (Koko päivä)