Johtotähti - lippukuntien johtamisen tapahtuma

Perjantai, 16. marraskuu 2018 - 19:00 - Sunnuntai, 18. marraskuu 2018 - 15:00
  •   SP/Lappeenranta   •   VaeltajatAikuiset

 

Partiovuoden kirkkain ja säihkyvin Johtotähti loistaa sinulle lippukunnan johtokolmikon jäsen, valmentaja ja piirin lippukuntatuen jäsen 16.-18.11.2018 Lappeenrannassa.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille paremmasta johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille lippukunnanjohtajille, lippukunnanjohtajan apulaisille, ohjelmajohtajille, pestijohtajille ja kaikille valmentajille. Piirien valmennustiimien jäsenet ovat myös tervetulleita mukaan. Saat viikonlopun aikana roiman annoksen innostusta, vertaistukea, uusia näkökulmia ja osaavien kouluttajien tarjoama rautaisannos pestissäsi tarvittavia tietoja ja taitoja. Tänne kannattaa suunnata kaikkien.

Lauantain työpajoissa on jokaiselle jotakin. Parempaa johtamista lähestymme monesta näkökulmasta. Keskiössä yksilöiden ja tiimien johtaminen, johtamisen välineistä viestintä ja pestaaminen, ennakointi ja suunnittelu. Laatu, kehittäminen ja arviointi sekä arvot johtamisessa kruunaavat kokonaisuuden. Asioihin pureudumme käytännönläheisesti ja etsien vastauksia arjen ongelmiin yhdessä. Työpajojen vetäjillä on vahva tuntemus lippukuntatoiminnasta ja sen ajankohtaisista haasteista. Saat vertaistukea ja apua arjen ongelmiin sekä eväitä parempaan johtamiseen ja pestissäsi kehittymiseen.

Valmentajien omissa työpajoissa kärkinä ovat tavoitteellisen valmentamisen työkaluja, keinoja erilaisten ihmisten kanssa työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun. Valmentajat ovat tervetulleita myös muihin työpajoihin.

Tapahtuman aikana on lisäksi jäsenkokouksen osallistujien kanssa yhteinen arvokeskustelu lauantaina ja mahdollisuus jännittävien äänestysten seuraamiseen jäsenkokouksessa. Muun lisänä on paljon ajankohtaista asiaa ja hyödyllistä tietoa lippukunnan johtamisen ja lippukunnan toiminnan tueksi. Paikalla on koko Suomen Partiolaisten lippukuntatuesta vastaava luottisjoukko. Iltaohjelmaa sekä rentoa menoa Lappeenrannan kauniissa ympäristössä on luvassa sekä perjantaina että lauantaina. Ohjelmassa on varattuna aikaa myös tutustumiseen, verkostoitumiseen ja keskusteluihin paljon.

Lähde mukaan katsomaan tämän vuoden parhaan johtamistapahtuman antia ja pitämään hauskaa parhaassa partioseurassa!

Seuraa meitä #johtotahti www.partio.fi, Instagram ja Facebook

Ilmoittautuminen aukeaa 1.9.2018.​ Merkkaa päivä kalenteriisi!