Akela- ja sampokoulutus

Lauantai, 29. syyskuu 2018 - 9:00 - Sunnuntai, 30. syyskuu 2018 - 15:00
  •   Alavus   •   VaeltajatAikuiset

Kurssi on tarkoitettu aikuisille sudenpentulauman ja seikkailijajoukkueen johtajille. Kurssille osallistuvan tulee täyttää vähintään 18 vuotta kurssin järjestämisvuoden aikana.

Koulutus antaa valmiuksia toimia 7-12 vuotiaista koostuvan ryhmän johtajana ja ymmärtämää lapsen/nuoren kehitysvaiheita. Saat vinkkejä ja apua ohjelman toteuttamiseen, toiminnan turvallisuutta unohtamatta, niin yksittäisessä kokouksessa, retkellä kuin koko ikäkauden aikana sekä lauman/joukkueen ohjaamiseen liittyvissä haasteissa. Kurssilla pääset itse virkistymään ja saat vaihtaa ajatuksia, ideoita sekä kokemuksia muiden sudenpentu- ja seikkailijajohtajien kanssa.

Kurssi sisältää moduulit: Sudenpentu-/Seikkailijaohjelma, Kehitys ja kasvu 1, Minä akelana/sampona, Sudenpentu ja seikkailijaryhmän johtaminen sekä Turvallisesti ryhmässä.

Kurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana kaksipäiväisenä. Koulutus alkaa lauantaina aamulla jatkuen iltaan ja kurssi päättyy sunnuntai-iltapäivällä. Kurssipaikalla on mahdollisuus yöpyä.


Kohderyhmä: 18-vuotiaat tai vanhemmat akelan tai sammon pestissä toimivat tai pestiin aikovat partiolaiset

Hinta: 50€

Järjestäjä: Ikäkausikoulutusjaosto

Lisätiedot:  Suvi Lempiäinen, suvi.lempiainen[ät]partio.fi

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Sunnuntai, 2. syyskuu 2018 (Koko päivä)