Vinkit

Partiokevät, eikä mitään tekemistä? Lue vinkit etäpartioon kaikenikäisille!

Etäpartio on aktiviteettisuorituksia, somekanavia, webinaareja ja partioystäviä. Nappaa tästä jutusta tekemisvinkit niin sudareille kuin aikuisillekin kevään viimeisiin etäpartiokokoontumisiin tai esimerkiksi kesäkauden tekemisiksi!

 

Partio-ohjelma.fi:n etäaktiviteettivinkit

Suomen Partiolaiset ovat koonneet partio-ohjelman verkkosivuille paljon eri ikäkausille sopivia etäaktiviteetteja. Listaus sisältää runsaasti erilaisia tehtäväteemoja sekä vinkkejä etäyhteyteen sopivista sovelluksista, ja myös omia ideoitaan voi lisätä sivustolle Padlet-alustan kautta!

Partio-ohjelman etäpartiovinkit

#kotikolona

#kotikolona-merkki on Hämeen Partiopiirin luoma tehtäväkokonaisuus. Merkin saa tehtyään pakolliset tehtävät sekä omalle ikäkaudelleen suunnitellun määrän vapaavalintaisia tehtäviä.

#kotikolona-tehtäväsuoritukset löydät Hämeen Partiopiirin sivuilta. Tehtävistä kolme kappaletta voi pohjalaistaa seuraavalla tavalla:

Huomaathan, että merkit tulee tilata 15.5. mennessä! Merkkien minimitilausmäärä on 5 kpl ja merkkien hinta on 2 € / kpl (sisältäen toimituskulut). Merkit laskutetaan toimituksen yhteydessä ja postitetaan tilaajille kesäkuun alussa. 

#kotikolona-merkin tilauslomake

#MEIDÄNMERI-merkki

#MEIDÄNMERI on Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön kampanja, jossa Suomen Partiolaiset on mukana. Suomen Partiolaisten meripartioryhmä on tuottanut kampanjaa varten Itämeri-aiheisia aktiviteetteja, joiden avulla lisätään lasten ja nuorten tietoisuutta Itämeren tilasta ja keinoista sen suojelemiseksi. Aktiviteetit tehtyään suorittajat saavat upean muumiaiheisen kangasmerkin!

#MEIDÄNMERI-merkkiä on mahdollista suorittaa koko vuoden ajan, ja tehtävät soveltuvat myös toteutettavaksi etänä. Itämeri-aiheisia tehtäviä on tarjolla kaikille ikäkausille.

#MEIDÄNMERI-aktiviteetit

 

Panda-merkki

Panda-merkki

Luonnon monimuotoisuuden havainnointiin ja suojelemiseen perehdyttävä Panda-merkki on suoritettavissa myös tänä vuonna! WWF:n ja Suomen Partiolaisten yhteistyössä suunnittelema merkki on suunnattu sudenpennuille ja seikkailijoille, painottuen ulkoilma-aktiviteetteihin.

Panda-merkin suoritusohjeet

 

Tavoita partiokaverit myös etänä

Kasvokkaisen partiotoiminnan vähyys ei tarkoita partioystävyyden taukoa. Pidä yhteyttä partiokavereihisi somessa, kysy kuulumisia puhelimitse tai lähetä vaikkapa kirje! Tässä muutama vinkki:

 

PS. Jos näiden vinkkien jälkeen kaipaat edelleen partiotekemistä, käy vilkaisemassa Pohjanmaan Partiolaisten avoimet pestit! Määräaikaisessa piiripestissä pääset tukemaan lippukuntia sekä kehittämään pohjalaista partiotoimintaa ja itseäsi.