Etäpartio on aktiviteettisuorituksia, somekanavia, webinaareja ja partioystäviä. Nappaa tästä jutusta tekemisvinkit niin sudareille kuin aikuisillekin kevään viimeisiin etäpartiokokoontumisiin tai esimerkiksi kesäkauden tekemisiksi!

 

Partio-ohjelma.fi:n etäaktiviteettivinkit

Suomen Partiolaiset ovat koonneet partio-ohjelman verkkosivuille paljon eri ikäkausille sopivia etäaktiviteetteja. Listaus sisältää runsaasti erilaisia tehtäväteemoja sekä vinkkejä etäyhteyteen sopivista sovelluksista, ja myös omia ideoitaan voi lisätä sivustolle Padlet-alustan kautta!

Partio-ohjelman etäpartiovinkit

#kotikolona

#kotikolona-merkki on Hämeen Partiopiirin luoma tehtäväkokonaisuus. Merkin saa tehtyään pakolliset tehtävät sekä omalle ikäkaudelleen suunnitellun määrän vapaavalintaisia tehtäviä.

#kotikolona-tehtäväsuoritukset löydät Hämeen Partiopiirin sivuilta. Tehtävistä kolme kappaletta voi pohjalaistaa seuraavalla tavalla:

Huomaathan, että merkit tulee tilata 15.5. mennessä! Merkkien minimitilausmäärä on 5 kpl ja merkkien hinta on 2 € / kpl (sisältäen toimituskulut). Merkit laskutetaan toimituksen yhteydessä ja postitetaan tilaajille kesäkuun alussa. 

#kotikolona-merkin tilauslomake

#MEIDÄNMERI-merkki

#MEIDÄNMERI on Moomin Charactersin ja John Nurmisen Säätiön kampanja, jossa Suomen Partiolaiset on mukana. Suomen Partiolaisten meripartioryhmä on tuottanut kampanjaa varten Itämeri-aiheisia aktiviteetteja, joiden avulla lisätään lasten ja nuorten tietoisuutta Itämeren tilasta ja keinoista sen suojelemiseksi. Aktiviteetit tehtyään suorittajat saavat upean muumiaiheisen kangasmerkin!

#MEIDÄNMERI-merkkiä on mahdollista suorittaa koko vuoden ajan, ja tehtävät soveltuvat myös toteutettavaksi etänä. Itämeri-aiheisia tehtäviä on tarjolla kaikille ikäkausille.

#MEIDÄNMERI-aktiviteetit

 

Panda-merkki

Panda-merkki

Luonnon monimuotoisuuden havainnointiin ja suojelemiseen perehdyttävä Panda-merkki on suoritettavissa myös tänä vuonna! WWF:n ja Suomen Partiolaisten yhteistyössä suunnittelema merkki on suunnattu sudenpennuille ja seikkailijoille, painottuen ulkoilma-aktiviteetteihin.

Panda-merkin suoritusohjeet

 

Tavoita partiokaverit myös etänä

Kasvokkaisen partiotoiminnan vähyys ei tarkoita partioystävyyden taukoa. Pidä yhteyttä partiokavereihisi somessa, kysy kuulumisia puhelimitse tai lähetä vaikkapa kirje! Tässä muutama vinkki:

 

PS. Jos näiden vinkkien jälkeen kaipaat edelleen partiotekemistä, käy vilkaisemassa Pohjanmaan Partiolaisten avoimet pestit! Määräaikaisessa piiripestissä pääset tukemaan lippukuntia sekä kehittämään pohjalaista partiotoimintaa ja itseäsi.