Tälle sivulle on tulossa lisätietoja tulevista ja menneistä taitopäivistä! Sivuja muokataan suunnittelun edetessä. Ota myös seurantaan instagram kanava @taitopaivat21

Tarpojien Taitopäivillä opetellaan uusia taitoja, joita voi olla haastavaa toteuttaa omassa lippukunnassa.

”Osaatko toimia oikein yllättävissä hätätilanteissa? Saatko tulen syttymään ilman tikkuja? Osutko yhtä tarkasti tauluun kuin Robin Hood? Joko morsetus on hallussa? Entä kuinka sujuu taktikointi Strategossa? Tarpojien taitopäivillä Ähtärissä opit nämä ja monet muut konstit ja kikat. Näitä ei ihan joka koloillassa koe! Tule mukaan!”

Teema mukailee selviytymistarpon aktiviteetteja.

Tapahtumaan osallistutaan, noin 4-10 hengen vartioissa, joilla on nimetty aikuinen luotsi tapahtumassa. Jos omasta lippukunnasta ei lähde tarpeeksi tarpojia vartion kokoamiseksi, tarpojia yhdistetään vartioihin.

Vartionjohtajat osallistuvat tarpojien kanssa Taitopäivien ohjelmaan. Heille on  mahdollisesti  myös tarjolla oma ohjelmaosuus. Luotsit taas pääsevät osallistumaan Taitopäivien ohjelmaan tarpojien kanssa, sekä suunnitteilla on Luotsiaseman ohjelmaa, joka on räätälöity luotsin pestin tueksi.

Tapahtuma alkaa  lauantaina klo 11.00 ja päättyy sunnuntaina klo 13.00. Aikatauluja saatetaan joutua vielä muuttamaan julkisen liikenteen vuoksi.

Tapahtumakeskuksena toimii Tuomarniemi Ähtärissä.

Tapahtumaan mahtuu 80 tarpojaa.

Ilmoittautuminen 

Kohderyhmä: Tarpojat, tarpojien vartionjohtajat sekä tarpojaluotsi
Hinta: 40€/koko viikonloppu (tarvittaessa pelkkä lauantai 25€), Luotsit ja vartionjohtajat 30€
Lisätiedot: Tiina Suomalainen, tiinasuomalainen@hotmail.com tai Riikka Aittolampi, riikka.aittolampi@evl.fi
VIP: 14.6.