Vaasa

KILPAILUKUTSU

VAASAN SUDENPENTU- JA SEIKKAILIJAKILPAILU ON PERUTTU!

Mikäli olet kiinnostunut kisan toteuttamisesta omalla lippukuntaretkellä tai jossain muussa tapahtumassa, pyydä materiaalit ja kisamerkit Vaasan toimipisteestä noora.smatrask@partio.fi

Vaasa 19.9.

Palapeli, muistipeli, korttipeli, pakopeli… Sudenpentu- ja seikkailijakisa 2020 vie laumat ja joukkueet matkalle pelien äärelle! Noppa-kilpailussa pentueet ja vartiot hyppäävät pelilaudalle ja testaavat tuttuja partiotaitoja erilaisten pelien ja tehtävien muodossa.

Kisoissa vietetään mukava retkipäivä ratkoen visaisia pulmia ja uutta oppien. Jokaisen ryhmän mukana kulkee saattaja, joten eksymisen vaaraa ei ole. Sudenpentukisa voi olla lasten ja vanhempien yhteinen tapahtuma – kutsukaa siis lasten vanhemmat mukaan saattajiksi!

SARJAJAKO

Sudenpennut: Kilpailupentueen koko on 4 – 8 sudenpentua iältään 7 – 10 vuotta.
Seikkailijat: Kilpailuvartion koko on 4 – 6 seikkailijaa iältään 10 – 13 vuotta.

Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.
Kaikilla kisaajilla tulee olla vuoden 2020 jäsenmaksu maksettuna.

SAATTAJA

Pentueella/vartiolla on oltava mukana vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Sudenpentukilpailussa saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 30.8.2020 tapahtumakalenterin kautta. Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen/vartion nimi ja koko, lippukunta, kaikkien jäsenten erityisruokavaliot sekä saattajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset erityisruokavaliot. Ryhmä ilmoitetaan ryhmänjohtajan/saattajan PartioID:llä kuksaan. Mikäli ilmoitatte useamman lauman tai joukkueen, muistakaa, ette voi ilmoittaa samalla nimellä kahta joukkuetta.

Huom! Tänä vuonna Vaasan kisaan saa osallistua maksimissaan 15 laumaa/joukkuetta.

Ilmoittaudu täältä

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on 30 euroa/joukkue. Ilmoittautumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Kilpailusta poisjääneen vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa toinen vartio samaan sarjaan peruuttaneen joukkueen tilalle. Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin sekä lämpimän ruuan kilpailun aikana.

YHTEYSTIEDOT

Järjestelysihteeri  Paulina Salo, paulina.tag[ät]gmail.com