Ilmoittautuminen

Kesäkuussa 2020 Oulu täyttyy partiolaisista – sinut on kutsuttu mukaan! Tutustumme koko piirin partiolaisten kanssa Ouluun 12.-14.6.2020 kaupunkitapahtumassa, jossa liikutaan ympäristön, luonnon, kestävän taiteen ja kulttuurin, kestävien ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin sekä kestävän teknologian ja yrityskehityksen teemojen ympärillä.

Myötäpäivillä on luvassa toiminnallista ja hauskaa ohjelmaa kaikille ikäkausille perjantaista sunnuntaihin. Ohjelmaa on tarjolla yhdessä koko osallistujajoukolla yhdessä, erikseen ikäkausittain ja omissa ryhmissä.

 Ilmoittautuminen alkaa 1.11.2019. Aikainen lintu -ilmoittautuminen alennetulla osallistumismaksulla (65 euroa) on auki 19.1.2020 asti. Normaalihintainen (80 euroa) ilmoittautuminen on auki 20.1.-29.2.2020. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksassa.

Ilmoittautuminen

 • Tervetuloa ilmoittautumaan koko piirin yhteiseen kaupunkiseikkailuun! Ilmoittautuminen alkaa 1.11.2019 kello 12.00 ja jatkuu 29.2.2020 saakka. Tapahtumaan ilmoittaudutaan PartioID:llä Kuksassa. Katso alta “Ilmoittaudu täältä” -nappi.
 • Myötäpäivien ilmoittautuminen kannattaa hoitaa mahdollisimman ajoissa: osallistut yllätyspalkintojen arvontaan!
 • Ennen ilmoittautumista on syytä varmistaa, että lippukuntasi osallistuu tapahtumaan. Sudenpennut ja seikkailijat voivat osallistua tapahtumaan vain silloin, kun lippukuntana osallistutaan tapahtumaan yhdessä.
 • Alle 18-vuotiaan partiolaisen voi ilmoittaa tapahtumaan vain Kuksaan merkitty huoltaja. Huoltajatunnukset saat lippukuntasi jäsenrekisterin hoitajalta. Jos olet ilmoittamassa huollettavaasi tapahtumaan, niin tarkistathan, että ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”Valitse ilmoitettava henkilö” on lapsen nimi.
 • Ilmoittautumislomakkeessa annettuja tietoja voi muokata Kuksassa osallistuja tai hänen huoltajansa 31.3.2020 asti. Tämän jälkeen tietoja ei voi enää itse muokata.
 • Perhepartiolaiset ovat tervetulleita Myötäpäiville! Perhepartiolainen voi ilmoittautua vain aikuisen kanssa.
 • Perhepartiolaisista täytetään ilmoittautumislomake jokaiselle osallistujalle erikseen (sekä aikuiset että lapset). Perhepartiolaisten tulee käyttää perheleiritunnistetta ilmoittautuessa, jotta perheet osataan yhdistää samoille majoituskouluille ja ohjelmiin. Perheleiritunniste muodostetaan perheen ensimmäisen ilmoittautumislomakkeen laadinnan yhteydessä, muista ottaa tunniste talteen! Kopioi tunniste seuraavien perhepartiolaisten ilmoittautumislomakkeisiin.
 • Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisesta. Homma hoidossa! Mikäli et jostain syystä saa vahvistusviestiä eikä ilmoittautuminen näy Kuksassa, otathan yhteyttä meihin sähköpostitse myotapaivat@partio.fi tai puhelimitse piiritoimistoon 044 716 9304 (puhelut toimistoaikaan).
 • Kuksan käyttöohjeet huoltajalle

Ilmoittaudu täältä

Osallistujan vaihtaminen

 • Osallistujan voi vaihtaa 10.5.2020 asti ilmoittamalla tästä sähköpostitse osoitteeseen myotapaivat@partio.fi. Kirjoita viestiin sekä alkuperäisen että korvaavan osallistujan nimet sekä sähköpostiosoitteet.
 • Huomioithan, että osallistumismaksusi on oltava maksettu ennen kuin vaihto toiseen osallistujaan voidaan tehdä.
 • Olet itse vastuussa korvaavan osallistujan hankkimisesta ja osallistumismaksun hoitamisesta uuden osallistujan kanssa haluamallanne tavalla. Korvaavalle osallistujalle ei lähetetä uutta laskua eikä laskua hyvitetä alkuperäiselle osallistujalle.
 • Uuden osallistujan on täytettävä samat hintaan vaikuttavat ehdot kuin alkuperäisen ilmoittautujan.

Ilmoittautumisen peruminen

 • Ilmoittautumisen voi perua kuluitta Kuksassa 29.2.2020 asti ja osoitteeseen myotapaivat[at]partio.fi (ilmoitathan osallistujan nimen ja jäsennumeron) 31.3.2020 asti, jonka jälkeen tehdystä peruutuksista veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan.
 • Sairaustapauksissa osallistuminen perutaan ilmoittamalla sähköpostitse peruuntumisesta osoitteeseen myotapaivat@partio.fi. Hanki lisäksi vakuutusyhtiötä varten lääkärin/terveydenhoitajan todistus, jonka jälkeen korvausta osallistumismaksusta voi hakea vakuutusyhtiöltä, joko omasta matkavakuutuksesta tai partiovakuutuksesta.
 • Kielteisen tai alennetun stipendipäätöksen saaneet voivat halutessaan peruuttaa osallistumisensa maksutta 31.3.2020 asti.
 • Kesätyö ja inttitakuu on voimassa 10.5.2020 asti. Takuu tarkoittaa, että jos et saa vapaata kesätöistä tai intistä tapahtumaviikonlopuksi, sinulle palautetaan osallistumismaksu. Pyydä tällöin työnantajalta tai intistä jokin todistus siitä, että et pääse vapaille ja toimita se osoitteeseen myotapaivat@partio.fi. Todistuksen mukana tulisi samalla lähettää myös tilinumero tiedoksi osallistumismaksun palautusta varten.

Osallistumismaksut

 • Maksun suuruus määräytyy ilmoittautumisajankohdan mukaan.
 • Partiolaisilla tulee olla vuoden 2020 jäsenmaksu maksettuna.
 • Maksu kattaa huikean Myötäpäivät 2020 -ohjelman, ruokailut tapahtumassa ja koululattiamajoituksen. Huomioimme erityisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä annettujen tietojen mukaisesti.
 • Huomioithan, että lippukunta voi laskuttaa erikseen mahdollisesta yhteiskuljetuksesta tapahtumaan.
 • Pohjanmaan Partiolaiset laskuttaa osallistumismaksut suoraan osallistujilta huhtikuussa. Lasku lähetetään Kuksassa ilmoitettuun osoitteeseen, joten tarkistathan että laskutusmuoto ja sähköpostiosoite on oikein. Osallistumismaksu tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan laskun eräpäivään mennessä. Jos osallistumismaksua ei ole maksettu, tapahtumaan ei voi osallistua.
Ilmoittautumisajankohta Osallistumismaksu
Osallistuja (Aikainen lintu) 1.11.2019 – 19.1.2020 65 €
Osallistuja (Normaali) 20.1.2020 – 29.2.2020 80 €
Tekijä (lippukunnassa/organisaatiossa) 1.11.2019 – 29.2.2020 45 €
Perhepartiolainen (s. 2013-2017) tai perhepartiolaisen vanhempi 1.11.2019 – 29.2.2020 45 €
Perhepartiolainen (s. 2018-) 1.11.2019 – 29.2.2020 0 €
Perhepartiolainen, perhepartiolaisen vanhempi tai sisupartiolainen: lauantain päivämaksu 1.11.2019 – 29.2.2020 30 €
Sisupartiolaisen avustaja 1.11.2019 – 29.2.2020 0 €

Lippukunnat voivat halutessaan myöntää lippukunnan jäsenille tukea osallistumismaksuun, jolloin tuki huomioidaan osallistumismaksun alennuksena laskutusvaiheessa.

Piirin osallistumismaksustipendi

Myötäpäivien osallistumismaksustipendi voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Stipendiä haetaan ilmoittautumisen yhteydessä Kuksan kautta.  Osallistumismaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten mahdollisuus harrastaa partiota ja osallistua Myötäpäivät 2020 - tapahtumaan.  Vapautus tulee anoa tapahtumaan ilmoittautuessa ilmoittautumislomakkeella. Kaikille maksettavaksi tuleva omavastuu osuus on 30 euroa. Stipendianomukset käsitellään maaliskuussa 2020 ja tieto anomuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä tulee maaliskuun aikana. Mikäli et saa stipendiä, sinulla on halutessasi oikeus perua osallistuminen 31.3.2020 saakka kuluitta. Osallistumismaksustipendiä eivät voi anoa lauantain päiväosallistujat eivätkä henkilöt, jotka eivät ole partion jäsenmaksun maksaneita. Perheissä jokaiselle osallistujalle tulee tehdä oma stipendihakemus, ilmoittautumisen yhteydessä.