MAJOITTUMINEN

Majoittuminen Yli-Iin koululla

Kilpailijoille, huoltajille ja bussien kuljettajille on tarjolla mahdollisuus yöpyä kisaa edeltävä yö Yli-In koululla lattiamajoituksessa. Majoittujilla tulee olla mukanaan omat yöpymisvarusteet. Majoittuminen tapahtuu Yli-Iin koululla osoitteessa Karjalantie 15, Oulu (Yli-Ii). Majoitustarve on kerrottava ilmoittautumisen yhteydessä. 

Yli-Iin koulu avautuu kilpailijoille perjantaina noin klo 20.00, sulkeutuu lauantaiaamuna noin klo 8.30, jolloin koululta täytyy poistua ja siirtyä Kierikkikeskukselle. Lauantaina kilpailuun saapuvat vartiot saapuvat suoraan Kierikkikeskukselle. 

Kilpailun lähtö- ja maali sijaitsevat Kierikkikeskuksessa. Lisäksi kilpailun jälkeinen ruokailu ja peseytyminen tapahtuvat Kierikkikeskuksella. Peseytymismahdollisuus on ainoastaan Kierikkikeskuksella kilpailun jälkeen, ei siis perjantaina illalla eikä lauantaina aamulla. Erikseen tilattavat ilta- ja aamupalat tarjoillaan Yli-Iin majoituskoululla. 

Koulun ja Kierikkikeskuksen välinen matka on noin 5,5 km. Yli-Iin koululta järjestetään lauantaina aamulla aamupalan jälkeen bussikuljetus Kierikkikeskukselle. Omat/huoltajien autot pitää siirtää aamulla Kierikkikeskukselle, joten omin kyydein saapuneiden kilpailijoiden toivotaan siirtyvän omin kyydein myös Kierikkikeskukselle. Kuljetuksista voit lukea lisää klikkaamalla tästä

Koululle ei enää pääse kilpailun jälkeen, joten kilpailijoiden täytyy ottaa lauantaiaamuna kaikki tavaransa mukaan Kierikkikeskukselle, jossa on mahdollisuus varusteiden säilytykseen. Huomioitavaa on, että myös huoltajien täytyy poistua Yli-Iin koululta lauantaiaamuna. Kierikkikeskuksella on mahdollisuus oleiluun (ja mm. näyttelyyn tutustumiseen) ja vartioiden odotteluun.

Majoittuminen Hotelli Kierikinhovissa

Jos lattiamajoitus ei houkuttele, on koululla majoittumisen lisäksi mahdollista majoittua myös Kierikkikeskuksen pihapiirissä sijaitsevassa viihtyisässä Hotelli Kierikinhovissa. Hotellissa majoittuminen on omakustanteista.

Kierikinhovi tarjoaa majoituksen kilpailuun tuleville hintaan:

  • Yhden hengen huone 75€
  • Kahden hengen huone 85€
  • lisäpeti yhdelle 20e
  • lisäpeti kahdelle 25e

 

tutustu kierikinhoviin