KULJETUKSET

Vartioiden toivotaan saapuvan kilpailukeskukseen joko piirien/muiden tahojen yhteisbussikuljetuksella tai julkisella liikenteellä ja kilpailun järjestäjien järjestämällä yhteisbussikuljetuksella (ks. Lisätietoja alla). Yli-Iihin kulkee huonosti paikallisbusseja.

Kilpailun järjestämä yhteisbussikuljetus

Kilpailukeskukselle järjestetään yhteisbussikuljetus Oulun linja-autoasemalta perjantaina illalla klo 20.45 (Kuusamosta tulevalla klo 20.40 bussilla ehtii kuljetukseen) ja lauantaina aamulla klo 7.00, sekä paluukyyti lauantaina kilpailun jälkeen (viimeistään noin klo 19.45).

Yhteisbussikuljetukseen osallistuvat vartiot ehtivät vielä klo 20.55 lähtevään etelän yöjunaan, tätä aiempiin juniin/busseihin ei taata ehtimistä. Näihin kisajärjestäjän järjestämiin bussikuljetuksiin ilmoittaudutaan kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä. 

Piirien ja muiden tahojen omat yhteiskuljetukset

Piirien tai muiden tahojen yhteiskuljetusten järjestäjien tulee ilmoittaa yhteiskuljetuksista (mm. järjestäjä ja saapumisaika) osoitteeseen kierikki@partio.fi 2.5.2022 mennessä. Yhteiskuljetusten järjestäjiin ollaan yhteydessä ennen kilpailua lauantaiaamun siirtymisiä koskien.

Mikäli kuljetukseenne jää vapaita paikkoja omien vartioidenne jälkeen, tiedot kuljetuksen reitistä ja vapaista paikoista voidaan halutessanne lisätä kilpailun nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan. Ilmoita tästä toiveesta suoraan Kierikin viestintävastaavalle Emma Marttilalle (emma.marttila@partio.fi)

Bussit mahtuvat kääntymään koulun ja Kierikkikeskuksen pihassa, ja molempien pihoille mahtuu bussit parkkiin. Kierikkikeskuksen läpi pääsee myös ajamaan, jolloin bussia ei tarvitse kääntää. Kuljettajat voivat halutessaan ostaa huoltajapaketin; mikäli kuljettaja ei ole ehtinyt ilmoittautua huoltajien ilmoittautumislomakkeella, ole yhteydessä järjestelysihteereihin kierikki@partio.fi.

Vartioiden tulee olla valmiina kilpailukeskuksella hyvissä ajoin kilpailupäivän aamuna! Kilpailun ilmoittautuminen päättyy lauantaiaamuna klo 8.45 ja avajaisiin siirtyminen alkaa klo 9.15.