HUOLTAJALLE

Jos vartio koostuu vain alaikäisistä kilpailijoista, tulee vartiolla olla nimetty täysi-ikäinen huoltaja. Yksi huoltaja voi toimia useamman vartion huoltajana. Huoltajan ei tarvitse olla partiolainen.

Huoltajat ilmoittautuvat Kuksassa erillisen linkin kautta perjantaihin 6.5. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä huoltajien on mahdollista tilata huoltajapaketti hintaan 20 € sisältäen pe-la -välisen yön majoituksen järjestäjän osoittamassa paikassa, ruokailut kilpailun ajaksi sekä tutustumisen kilpailuun. Huoltajan täytyy ilmoittautua, vaikkei ottaisi huoltajapakettia.

ILMOITTAUDU HUOLTAJAKSI

HUOLTAJAPASSI

Huoltajat ovat voineet tilata ilmoittautumisen yhteydessä 20 euron arvoisen huoltajapassin, johon sisältyy lattiamajoitus kilpailukeskuksessa sekä viikonlopun ruuat (pe iltapala, la aamupala, la lounas ja la päivällinen), tutustumisen kilpailuun sekä Kierikkikeskuksen näyttelyyn tutustumisen.

Huomioittehan, että vain huoltajapassin lunastaneet ovat oikeutettuja aterioihin, ohjattuun tutustumiseen kilpailuun, sekä kierikkikeskuksen arkeologiseen näyttelyyn ja kivikauden kylään tutustumiseen. Yksittäisiä aterioita (lounas/päivällinen) voi ostaa kilpailutoimistosta 8 euron hintaan (maksu mahdollinen kortilla tai käteisellä). Lähin ruokakauppa (Sale) löytyy Yli-Iistä noin 6 kilometrin päästä Kierikkikeskuksesta.

KIERIKKIKESKUKSEN TOIMINNOT, NÄYTTELYT

Kilpailupäivän aikana linja-autojen kuskit sekä huoltajapassin lunastaneet huoltajat voivat tutustua Kierikkikeskuksen arkeologiseen näyttelyyn ja kivikauden kylään. Heidän tulee ilmoittautua aamulla Kierikki-kisan infopisteellä, jossa he saavat sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen. Muut kisaan tutustujat ja huoltajapassittomat huoltajat voivat lunastaa sisäänpääsyn näyttelyyn Kierikkikeskuksen kassalta.

Kivikauden kylässä on mahdollisuus omin eväin vaikkapa makkaranpaistoon tai piknik-retken viettämiseen, ja paikalla on opas, joka voi kertoa kiinnostuneille monenlaista tietoa kylästä ja kivikauden tutkimisesta. Kierikkikeskuksen auditoriossa esitetään kivikaudesta kertova kuudentoista minuutin mittainen Aurinkokivi-filmi tasatunnein klo 12-16. Muina aikoina auditorion valkokankaalta voi seurata Kierikki-kilpailun pistelaskun etenemistä.

HUOLTAJIEN AIKATAULU LAUANTAINA

9.10 Siirtyminen kilpailun avajaisiin ja lähtötehtäväpaikalle

9.30 Kilpailun lähtö

10.30 Infotilaisuus medialle, huoltajille ja vierailijoille auditoriossa

n. klo 11-13 Lounas, vierailu maastossa

n. klo 13-15 Tutustuminen Kierikkikeskuksen arkeologiseen näyttelyyn ja kivikauden kylään

n. klo 15 -> Vartiot maalissa

15-19 Päivällistä tarjolla

Tarkempi aikataulu julkaistaan kilpailupäivänä.

MAASTOSSA LIIKKUMINEN

Maastoon pääsee tutustumaan vain ohjatusti, eli omin päin maastossa liikkuminen on kielletty. Vartio, joka voidaan yhdistää maastossa luvatta liikkuvaan henkilöön, voidaan sulkea pois kilpailusta. Kilpailuvartion avustaminen, neuvominen tai muu vastaava toiminta voi johtaa vartion hylkäämiseen.

 

KYSYMYKSIÄ?

Mikäli teillä ilmenee kysyttävää Kierikin huoltajajärjestelyistä, olkaa rohkeasti yhteydessä osoitteeseen kierikki@partio.fi. Kilpailun aikana käytännön asioista voi tiedustella kilpailutoimistosta.