Työkaluja markkinointiin

Tukea lippukunnan markkinointiin on saatavissa Suomen Partiolaisilta ja piiristä. Mikäli kaipaat tukea, neuvoa tai materiaalia, ota yhteyttä piirin viestintäryhmään. ​Vaivattomin tapa saada lippukunnalle näkyvyyttä on huolehtia, että lippukunnan tiedot ovat Partiohaussa oikein. Se on ensimmäinen kanava, jota kautta partiosta kiinnostuneet pyrkivät saamaan tietoa paikkakuntansa partiotoiminnasta ja löytävät mukaan partioon!

 

GRAAFINEN MATERIAALI​

​Materiaalipankista löydät muun muassa Partion logot, materiaalia lippukunnan somekanaviin, muokattavia julistepohjia ja käyntikortteja tulostettaviksi tapahtumiin. Nappaa talteen myös kirjepohjat, kirjekuorien printti ja power point -pohja.

 

TAPAHTUMAMARKKINOINTI

Piirin markkinointimateriaalin lainaus
Voit lainata piiriltä käyttöösi esimerkiksi banderolleja ja pisaroita.​ Lähetä pyyntösi ja postitusosoite sähköpostilla osoitteeseen toimisto.pohjanmaa@partio.fi.

 

Piiriltä saatavat partioesitteet ja infolehtiset
​Lippukunnat voivat veloituksetta tilata piiriltä Partion esitemateriaalia. Lähetä haluamasi määrä ja postitusosoite sähköpostilla osoitteeseen toimisto.pohjanmaa@partio.fi.

SP PALVELEE