PERUTTU PP – Wanha Herra – Partiotaitojen kevätkilpailu

Kilpailu on peruttu ja siirretään toteutettavaksi vuodelle 2021

Tervetuloa kisaamaan partiotaitojen piirinmestaruudesta oranssin ja vihreän sarjan osalta Raaheen Wanha Herra 2020 -kilpailuihin!

Säännöt ja osanotto-oikeus
Kilpailussa noudatetaan Pohjanmaan Partiolaisten 1.8.2010 voimaan tulleita partiotaitokilpailujen sääntöjä seuraavin muutoksin: Vihreässä ja oranssissa sarjassa vartion maksimijäsenmäärä on kuusi henkilöä (7 §).

Vihreässä ja oranssissa sarjassa osanotto-oikeus on Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n vuoden 2020 jäsenmaksun maksaneilla partiolaisilla.

Sarjajako
Tyttövartiot kilpailevat oranssissa sarjassa. Poika- ja sekavartiot kilpailevat vihreässä sarjassa. Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin, eli 2020 miinus syntymävuosi. Ne vartiot, jotka eivät voi sääntöjen puitteissa kilpailla näissä sarjoissa, voivat osallistua kilpailuun ulkopuolisina vartioina.

Vihreässä ja oranssissa sarjassa kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on neljästä kuuteen 12–17 -vuotiasta jäsentä. Kuusihenkisen kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 87 vuotta, viisihenkisen korkeintaan 73 vuotta ja nelihenkisen korkeintaan 58 vuotta. (7 §)

Kilpailureitin pituus on kaikilla sarjoilla n. 9 kilometriä.

Ilmoittautuminen ja osallistumismaksu
Kilpailuun ilmoittaudutaan kilpailuvartioittain Kuksa-jäsenrekisterin kautta. Koko vartio ilmoitetaan kerralla vartionjohtajan nimellä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.4.2020. Vartion osallistumismaksu on 55 €. Piiritoimisto laskuttaa lippukuntia ilmoittautumisten jälkeen.

Ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava mahdolliset erityisruokavaliot sekä vartion majoitustarve ennen kilpailua. Kisakeskuksessa yöpyvät vartiot voivat samalla halutessaan tilata ilta- ja aamupalan. Ylimääräiset ateriat laskutetaan osallistumismaksujen kanssa. Aterioiden hinnat kerrotaan ilmoittautumislomakkeessa.

Kilpailusta poisjäävän vartion maksuja ei palauteta. Osallistumismaksu sisältää kaiken kilpailussa jaettavan materiaalin, lämpimän aterian ja peseytymismahdollisuuden kilpailun jälkeen sekä mahdolliset palkinnot.

Ennakko-ohje
Kilpailua koskevaa ennakkotietoa julkaistaan kilpailun verkkosivuilla osoitteessa https://pohjanmaa.partio.fi/nyt/wanhaherra. Ennakko-ohje julkaistaan viimeistään kaksi viikkoa ennen kilpailua ja toimitetaan kilpailuvartioille sähköpostitse.

Järjestäjät
Kilpailun järjestää Merituuli yhdessä Valakian alueen kanssa.