PP – Vaeltajavisio PERUTTU

Tapahtuma peruttu, vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi.

Hei vaeltaja, visioippas tätä!

Haluatko vaihtelua partioon, tehdä muutakin kuin suunnitella tapahtumia tai toimia johtajana ja päästä verkostoitumaan? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Kerää kaverit mukaan ja lähtekää 5.-7.1.2024 Ähtäriin Honkiniemen leirikeskukseen vaeltajavisiolle heittämään aivot narikkaan ja toivottavasti myös pulkkamäkeen!

Pääsette pitämään hauskaa vaeltajien kanssa, jotka saapuvat paikalle pitkin Pohjanmaata. Vaeltajavisio tarjoaa rentoutumista, ideoita, hauskanpitoa sekä ystäviä yli lippukuntarajojen! Visiolla on mahdollisuus myös keskustella ja kysellä vinkkejä vaeltajaohjelmasta, kuten ulkomaanprojektista tai vaelluksesta piirin vaeltajaluotsilta.

Leirikeskukselle järjestetään kuljetukset Ähtärin rautatieasemalta.

Junavuorot:

Perjantai
Oulu 13.33 - Ähtäri 17.45
Tampere 15.02 - Ähtäri 17.45

Sunnuntai
Ähtäri 14.08 - Oulu 17.48
Ähtäri 14.08 - Tampere 16.51 

Ähtäriin kulkee kiskobussi, jossa on rajallisesti tilaa, joten lippujen hankinnassa kannattaa olla hyvissä ajoin liikenteessä. Hankkikaa liput kuitenkin vasta ilmoittautumisen päätyttyä.

Tapahtumaan tulee myös yhteiskyyti exeli, jossa voi tarjota autossa paikkaa tai kysellä vapaita paikkoja, joten toivottavasti matka ei tule kenellekään esteeksi osallistua.

Tapahtumaan saa osallistua muutkin kuin Pohjanmaan Partiolaisten vaeltajat, mutta koska piiri tukee omia osallistujiaan, on tapahtuma muille hieman kalliimpi.

Tapahtumaan mahtuu 50 vaeltajaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kohderyhmä: Vaeltajat (18-22vuotiaat)
Hinta: 50€ Pohjanmaan vaeltajille, muille 70€.
Järjestäjä: Ohjelmaryhmä
Lisätietoja: Hanna Pasanen, etunimi.sukunimi@partio.fi
VIP 30.11.

Tapahtuman saavutettavuus

Tapahtumassa on huomioitu

Tapahtuma, Hajuaisti, Hygienia, Hyvä olla, Katsomus, Ohjelma, Ruoka

Lue lisää saavutettavuudesta partiotapahtumissa