PP Organisaatiossa toiminen -koulutus

Kaipaatko tukea tai uutta näkökulmaa piiripestiisi? Organisaatiossa toimiminen -koulutus antaa valmiuksia erilaisissa organisaatioissa toimimiseen ja johtamiseen. Koulutuksessa tutustutaan partiotoiminnan kehittämiseen sekä tarkastellaan partiotoimintaa piirin näkökulmasta.

Koulutus on tarkoitettu kaikille piirin luottamushenkilöille. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia piirin ja sen toiminnan suunnitteluun ja johtamiseen. Kurssin pääsyvaatimuksena on suoritettu partiojohtajaperuskurssi.

Koulutus koostuu viidestä moduulista, joista neljä voi suorittaa omaan tahtiin Moodle-ympäristössä. Yksi moduuleista tehdään kevään Tuulevien yhteydessä. 

Voit siis ilmoittautua koulutukseen, kun se sinulle parhaiten sopii. Tuulevien yhteydessä järjestettävään moduuliin osallistuminen edellyttää, että olet ilmoittautunut koulutukseen viimeistään samana päivänä kuin Tuulevien ilmoittautuminen päättyy. (Jatkossa kannattaa suodattaa piirin tapahtumakalenterin tapahtumia aikaisemman päivämäärän mukaan, niin löytää tämän tapahtuman).

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuravien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, katsomus, digitaalinen saavutettavuus, markkinointi ja ilmoittautuminen sekä raha. Lisätietoa löytyy partio.fi/helppotulla.

Hinta: 0 euroa

Järjestäjä: Koulutus

Lisätietoja: Toni Sallinen toni.sallinen@partio.fi

VIP 15.10.