PP Organisaatiossa toiminen -koulutus

Kaipaatko tukea tai uutta näkökulmaa piiripestiisi? Organisaatiossa toimiminen -koulutus antaa valmiuksia erilaisissa organisaatioissa toimimiseen ja johtamiseen. Koulutuksessa tutustutaan partiotoiminnan kehittämiseen sekä tarkastellaan partiotoimintaa piirin näkökulmasta.

Koulutus on tarkoitettu kaikille piirin luottamushenkilöille. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiuksia piirin ja sen toiminnan suunnitteluun ja johtamiseen. Se järjestetään kokonaan verkkokoulutuksena eli voit osallistua siihen oman aikataulusi mukaan. Koulutuksen pääsyvaatimuksena on suoritettu partiojohtajaperuskoulutus.

Voit siis ilmoittautua koulutukseen, kun se sinulle parhaiten sopii. (Jatkossa kannattaa suodattaa piirin tapahtumakalenterin tapahtumia aikaisemman päivämäärän mukaan, niin löytää tämän tapahtuman).

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuravien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, katsomus, digitaalinen saavutettavuus, markkinointi ja ilmoittautuminen sekä raha. Lisätietoa löytyy partio.fi/helppotulla.

Hinta: 0 euroa

Järjestäjä: Koulutus

Lisätietoja: Toni Sallinen toni.sallinen@partio.fi

VIP 10.1.