PP – Koho19 – Partiotaitojen kevätkilpailu

Pohjan Veikot toivottavat teidät tervetulleiksi Pohjanmaan Partiolaisten kevätkilpailuihin. Koho19-kilpailu käydään Oulun merellisissä maisemissa. Mukana ovat vanhat tutut oranssi ja vihreä sarja sekä uusi vaaleanpunainen sarja, johon saavat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat. Katso lisätietoa kilpailun nettisivuilta osoitteessa https://sites.google.com/view/koho19 ja seuraa kisafiilistelyä Instagramissa #koho19.

SÄÄNNÖT
Kilpailussa noudatetaan SP:n turvallisuusohjeita (voimassa 1.8.2009 lähtien). Kilpailijoilla tulee olla vuoden 2019 jäsenmaksun maksettuna (vaaleanpunaisessa sarjassa riittää, että yksi vartion jäsen on maksanut jäsenmaksun).

Kisoissa noudatetaan Pohjanmaan Partiolaisten partiotaitokilpailujen sääntöjä seuraavin muutoksin:

4 § Partiotaitojen piirinmestaruuskilpailut (kevät), joissa kilpaillaan vihreässä, oranssissa ja vaaleanpunaisessa sarjassa. Kilpailut järjestetään huhti-/toukokuussa. Kilpailuja järjestetään kahdet.

7 § Vihreä ja oranssi sarja

Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on neljästä kuuteen 12–17 -vuotiasta jäsentä.Kuusihenkisen kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 87 vuotta, viisihenkisen korkeintaan 73 vuotta ja nelihenkisen korkeintaan 58 vuotta. Vaaleanpunainen sarja

Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on kolme tai neljä yli 18-vuotiasta jäsentä. Yläikärajaa ei ole. Vähintään yhdellä vartion jäsenellä tulee olla SP:n jäsenmaksu maksettuna.

SARJAJAKO
Tyttövartiot kilpailevat oranssissa sarjassa. Poika- ja sekavartiot kilpailevat vihreässä sarjassa. Yli 18-vuotiaat kilpailevat vaaleanpunaisessa sarjassa sukupuolesta riippumatta.

Kilpailuvartion jäsenten iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. Ne vartiot, jotka eivät voi sääntöjen puitteissa kilpailla näissä sarjoissa, voivat osallistua kilpailuun ulkopuolisina vartioina.

Kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on neljästä kuuteen 12–17 -vuotiasta jäsentä.Kuusihenkisen kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 87 vuotta, viisihenkisen korkeintaan 73 vuotta ja nelihenkisen korkeintaan 58 vuotta.

Vaaleanpunaisessa sarjassa kilpailuvartiona on lippukunnan jäsenistä koottu vartio, jossa on kolme tai neljä yli 18-vuotiasta jäsentä. Yläikärajaa ei ole. Vähintään yhdellä vartion jäsenellä tulee olla SP:n jäsenmaksu maksettuna.

ILMOITTAUTUMINEN
Vartiot ilmoittautuvat 08.04.2019 mennessä Kuksan kautta.

OSALLISTUMISMAKSUT
Vartion osallistumismaksu on 55 €. Piiritoimisto laskuttaa lippukuntia ilmoittautumisten jälkeen.

LISÄTIETOJA
Tapahtuman nettisivuilta