PP- Kaikki mukaan- Sudenpentu – ja seikkailijakilpailu

SARJAJAKO

Sudenpennut: Kilpailupentueen koko on 4 - 8 sudenpentua iältään 7 - 10 vuotta. Seikkailijat: Kilpailuvartion koko on 4 - 6 seikkailijaa iältään 10 - 13 vuotta.

Iät lasketaan kilpailuvuonna täytetyin vuosin. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa.

Kaikilla kisaajilla tulee olla vuoden 2019 jäsenmaksu maksettuna.

PERHEPARTIOSARJA

Kisaan on mahdollista osallistua perhepartiolaiset omaan sarjaansa, joiden jäsenet ovat jäsenrekisterissä. Yli 4 vuotiailla tulee olla maksettu jäsenmaksu. Kisaajan alaikäraja on 4-vuotta, sitä nuoremmat voivat olla mukana, jos vanhempi on kisaryhmässä mukana. Alle neljä vuotiaita ei lasketa kisajoukkueen vahvuuteen. Ryhmän koko saa olla 4-8 henkeä. Ryhmässä tulee olla aikuisia saman verran kuin kisaavia lapsia. Perhepartiosarjassa aikuiset osallistuvat tehtävien tekoon eli eivät toimi vain saattajina. Perhepartiolaisilla on noin kolme rastia ja hintaan kuuluu lounas. Perhepartiosarjassa ei tuloksia arvostella.

SAATTAJA

Pentueella/vartiolla on oltava mukana vähintään 15-vuotias saattaja, joka kulkee pentueen mukana koko kilpailun läpi, mutta ei osallistu tehtävien suorittamiseen, ellei sitä erikseen mainita. Sudenpentukilpailussa saattaja voi auttaa pentuetta tehtäväkäskyn lukemisessa ja vastausten kirjoittamisessa, mutta hän ei saa neuvoa itse suorituksessa. Saattajalla ei tarvitse olla aikaisempaa partiokokemusta.

ILMOITTAUTUMINEN

Kilpailuihin ilmoittaudutaan viimeistään 24.04.2019 Kuksaan. Ilmoittautumisessa on mainittava pentueen/vartion nimi ja koko, lippukunta, kaikkien jäsenten erityisruokavaliot sekä saattajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja mahdolliset erityisruokavaliot. Ryhmä ilmoitetaan ryhmänjohtajan/saattajan PartioID:llä kuksaan. Mikäli ilmoitatte useamman lauman tai joukkueen, muistakaa, ette voi ilmoittaa samalla nimellä kahta joukkuetta.

OSALLISTUMISMAKSU

Osallistumismaksu on 30 euroa/joukkue. Ilmoittautumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Kilpailusta poisjääneen vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa toinen vartio samaan sarjaan peruuttaneen joukkueen tilalle. Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin sekä lämpimän ruuan kilpailun aikana.

ENNAKKO-OHJE

Ennakko-ohje toimitetaan ilmoittautuneille joukkueille viimeistään 1,5 viikkoa ennen tapahtumaa.

LISÄTIETOJA

Nettisivut avataan pian: https://pohjanmaa.partio.fi/kampanja/kaikkimukaan/

Kilpailunjohtaja Saara Pajunpää, saara.pajunpaa@partio.fi
Vaasan toimipiste, Noora Småträsk, 044-7169302, noora.smatrask@partio.fi

Huom! Piirissä järjestetään kilpailut myös Vihannissa ja Ähtärissä 11.5.