PP – Kaikki mukaan -koulutus – Peruttu

Kaikki mukaan -koulutus on peruttu koronarajoituksista johtuen. Kannustamme osallistumaan koulutukseen 10.-11.4. viikonloppuna, jolloin Suomen Partiolaiset järjestää moninaisuuspäivät etätoteuksena. Lisätietoja luvassa maaliskuun aikana, seuraa partion ja piirin sosiaalista mediaa!

Kevätkokouksen aamupäivässä järjestetään lippukunnan johtajistolle Kaikki mukaan -koulutus. Tämä ilmainen koulutus on suunnattu jokaiselle ryhmänjohtajalle ja muuten aiheesta kiinnostuneelle!

Koulutuksesta saat vinkkejä ja toimintamenetelmiä vilkkaiden lasten ja nuorten kanssa toimimiseen. Koulutuksen jälkeen on mahdollista tilata myös erilaisia apuvälineitä ryhmän toimintaa helpottamaan.

Koulutus järjestetään Seinäjoen Nuorisokeskuksessa (Puskantie 3) klo 10.00-12.00.

Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, ruoka, raha, katsomus sekä markkinointi ja ilmoittautuminen. Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.

Samana päivänä iltapäivällä järjestetään piirin kevätkokous. Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan piirin tapahtumakalenterin kautta

Tervetuloa!

Kohderyhmä: Lippukunnan johtajisto
Hinta: 0 €
Järjestäjä: Moninaisuusjaosto
Lisätiedot: Antti Ristkari, antti.ristkari@partio.fi
VIP: 15.3.