PP- Akela- ja sampokurssi

Kurssi on tarkoitettu aikuisille sudenpentulauman ja seikkailijajoukkueen johtajille. Sekä aivan uusille aikuisille, jotka voivat ilmoittautua tervetuloa partioon osuuteen perjantai-illaksi. Kurssille osallistuvan tulee täyttää vähintään 18 vuotta kurssin järjestämisvuoden aikana.

Koulutus antaa valmiuksia toimia 7-12 vuotiaista koostuvan ryhmän johtajana ja ymmärtää lapsen/nuoren kehitysvaiheita. Saat vinkkejä ja apua ohjelman toteuttamiseen, toiminnan turvallisuutta unohtamatta, niin yksittäisessä kokouksessa, retkellä kuin koko ikäkauden aikana sekä lauman/joukkueen ohjaamiseen liittyvissä haasteissa. Kurssilla pääset itse virkistymään ja saat vaihtaa ajatuksia, ideoita sekä kokemuksia muiden sudenpentu- ja seikkailijajohtajien kanssa.

Kurssi sisältää moduulit: Sudenpentu-/Seikkailijaohjelma, Kehitys ja kasvu 1, Minä akelana/sampona, Sudenpentu ja seikkailijaryhmän johtaminen sekä Turvallisesti ryhmässä.

Kurssi järjestetään yhden viikonlopun aikana kaksipäiväisenä Esantuvalla Lapualla (Honkiniementie 388, Kauhajärvi). Koulutus alkaa lauantaina aamulla klo 9.00 jatkuen iltaan ja kurssi päättyy sunnuntai-iltapäivällä n klo 15.00. Kurssipaikalla on mahdollisuus yöpyä jo perjantaista alkaen erillistä maksua vastaan (varattava oma iltapala).

Kouluttajat varaavat oikeuden muuttaa kurssi monimuotokurssiksi, mikäli Koronatilanne vaatii sitä. Ilmoittautumislomakkeessa kysytään halukkuutta osallistua monimuotokurssille. Kurssilla olisi 30.1. tai 31.1. etäpäivä Teamsissa ja myöhemmin keväällä 27.3. lähikoulutuspäivä Lapuan Nuorisotalon yläkerran kahviossa (Oskarinkatu 11). Osallistumismaksu korjataan siinä tapauksessa ennen laskuttamista 35 euroksi.


Tapahtumalla on käytössä Helppo Tulla -tunnus eli valmius huomioida osallistujien tarpeet seuraavien osa-alueiden osalta: Hyvä olla, ruoka, katsomus sekä lepo ja yöpyminen (lähikurssi). Lisätietoa löytyy osoitteesta partio.fi/helppotulla.

Hinta: 55€ / 15€ (mahdollinen monimuotokurssi 35€)

Järjestäjä: Ikäkausikoulutusjaosto

Lisätiedot: Heidi Männistö, etunimi.sukunimi@partio.fi

VIP: 10.1.