Talousvaliokunnan jäsen (talous tai varainhankinta)

Haettavat luottamushenkilöt tulevat toimimaan sekä koko talousvaliokunnan kokoonpanossa että pienemmässä vastuualueen työryhmässä vastaten erityisesti tietystä vastuualueesta. Pestiin kuuluu myös oman pestin ja ryhmän toimintatapojen kehittäminen.

Pestattavat henkilöt vastaavat ensisijaisesti joko järjestötalouden kehittämisestä ja seurannasta tai järjestön varainhankinnan kehittämisestä. Molempiin vastuualueisiin pestataan useita luottamushenkilöitä, joiden keskinäinen työnjako sovitaan pestikeskustelun yhteydessä pestattavien toiveiden ja osaamisen mukaan.

Vastuualueista talouden kehittäminen ja seuranta pitää sisällään budjetoinnin kehittämisen ja seurannan, riskihallinnan kehittämisen ja projektikontrollin. Varainhankinta kattaa nykyisten varainhankintakampanjoiden kehittämisen sekä uusien varainhankintamuotojen suunnittelun.

Pestissä saa monipuolisen käsityksen talouden ja varainhankinnan johtamisesta suuressa järjestössä. Pestissä saa myös kokemusta toimintatapojen kehittämisestä ryhmässä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus


Aikaisempi kokemus joko taloushallinnosta tai varainhankinnasta on pestissä erittäin suotavaa. Järjestötalouden tai myynnin tunteminen helpottaa pestin hoitamista. 

Lisätiedot

Kaikissa rooleissa toimitaan yhteistyössä järjestön toimihenkilöiden kanssa, jotka vastaavat käytännön toimista.

Pesti käsittää noin kuusi talousvaliokunnan kokousta vuodessa ja 4–6 työryhmäkokousta sekä niiden valmistelut. Pestiin kuuluu myös itsenäinen työskentely kokousten välissä. Lisäksi toivotaan osallistumista Suomen Partiolaisten luottamushenkilöiden yhteisiin tapahtumiin sekä pestikohtaisesti muihin tarpeellisiin tapahtumiin."

Täytä hakemus