Someryhmän jäsen(Vloggaaja/Vloggaajaryhmä)

Pestissä toimitte Suomen Partiolaisten someryhmän jäsenenä, jossa tuotatte sisältöä pääasiassa YouTubeen. Someryhmä koostuu luottiksista, jotka yhdessä viestinnän työntekijöiden kanssa vastaavat partion sosiaalisen median kanavista, joihin YouTuben lisäksi kuuluu Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter ja LinkedIn.

Vloggaajaan tehtäviin kuuluu YouTube-videoiden suunnittelu ja tekeminen yhdessä YouTube-ryhmän vetäjän kanssa sekä kanavan päivitys, seuranta ja analysointi. Apunasi pestissä on YouTube-ryhmän vetäjä, someryhmä sekä SP:n viestinnän työntekijät. Videoiden teema ja tyyli on oma valintasi, partio mielessä pitäen!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

YouTuben, kuvaamisen ja editoinnin perustaidot tulee olla hallussa pestiä varten. Tärkeintä kuitenkin on, että olet valmis kehittymään ja tutustumaan tarkemmin palvelun ominaisuuksiin sekä Suomen Partiolaisten näkyvyyteen kanavassa. Viestinnän ja markkinoinnin tuntemus ja tietämys myös laajemmin katsotaan eduksi.

Pesti alkaa heti, kun sopiva henkilö/henkilöt löytyy ja kestää lähtökohtaisesti 2 vuotta. Voit hakea pestiin yksin, kaverisi tai vaikka koko vartiosi kanssa!

Lisätiedot

Suomen Partiolaisten YouTube-tili

Täytä hakemus