Someryhmän jäsen(LinkedIn-vastaava)

Kuuluuko LinkedIn niihin kanaviin, joiden parissa vietät aikaasi? Oletko jo kokenut palvelun käyttäjä, vai kenties vasta aloittanut? Onko sinulla halu kehittää osaamistasi ja tutustua samalla partion ja yritysmaailman yhteyksiin? Jos vastaus yhteenkin kysymykseen on kyllä, tämä pesti voisi olla sopiva juuri sinulle!

Pestissä toimit Suomen Partiolaisten someryhmän jäsenenä. Someryhmä koostuu luottiksista, jotka yhdessä työntekijöiden kanssa vastaavat partion sosiaalisen median kanavista, joihin LinkedInin lisäksi kuuluu Facebook,Instagram, Snapchat, Twitter ja YouTube. Someryhmän tehtävänä on mm. kanavien toiminnan suunnittelu, päivitys, seuranta ja analysointi sekä yhteistyö ja yhteydenpito piirienja lippukuntien viestinnän tekijöiden kanssa.

Vastuullasi on Suomen Partiolaisten LinkedIn-tili. Tehtävänäsi on suunnitella, päivittää ja analysoida tiliä, sekä seurata partion yhteistyötahojen ja muita nuorisoalan tilejä ja päivityksiä sekä reagoida niihin. Apunasi pestissä ovat someryhmä sekä SP:n viestinnäntyöntekijät, jotka myös päivittävät tiliä.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

LinkedInin peruskäyttö tulee olla hallussa pestiä varten. Tärkeintä kuitenkin on, että olet valmis kehittymään ja tutustumaan tarkemminpalvelun ominaisuuksiin sekä Suomen Partiolaisten näkyvyyteen kanavassa. Viestinnänja markkinoinnin tuntemus ja tietämys myös laajemmin katsotaan eduksi.

Pesti alkaa heti, kun sopiva henkilö löytyy ja kestää lähtökohtaisesti 2 vuotta.

Lisätiedot

Suomen Partiolaiset - Finlands Scouter ry-LinkedIn


Täytä hakemus