PP Viestintäryhmän jäsen (toimittaja, somettaja, asian x osaaja…)


Piirin viestintäryhmä etsii uusia huippuja tekijöitä! Olet sitten innostunut somettaja, aloitteleva kirjoittaja, inspiroitunut valokuvaaja, näppärä graafinen suunnittelija tai vaikkapa video-osaaja, me haluamme sinut! Voit sitoutua pestiin suoraan kahdeksi vuodeksi pääpestinäsi tai toimia viestinnän palkkasoturina, joka tarttuu vireillä oleviin projekteihin. Kerro meille, mitä haluaisit ja osaat tehdä!

Piirin viestintäryhmässä saat vastuuta, opit muilta ja pääset kurkistamaan partioviestintään niin alueilla, piirissä, projekteissa kuin SP:ssäkin. Jos sinulla on timanttisia ideoita, myy ne meille ja me ryhmänä toteutamme!

Projekteja on tulossa vaikka mitä, hyppää mukaan tai keksi oma!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus


Voit käyttää aikaasi projektin verran tai monta tuntia viikossa - pääasia on se, että sovitut hommat hoidetaan. Osallistut mieluusti ryhmän kokouksiin kerran kuukaudessa sekä Tuulevat luottispäiville 2 kertaa vuodessa. Voit olla asiasi guru, vasta asiasta kiinnostunut tekijä tai jotain siltä väliltä - me pyrimme etsimään sinulle osaamistasi vastaavaa hommaa ja auttaa sinua kehittymään siinä haluamallasi tavalla!

Täytä hakemus