PP – Myötäpäivät Lyhytelokuvakuvaaja

Etsimme todella nopeatempoiseen ja tiiviiseen videoprojektiin tiimiä, joka kokonaisuutena pystyy työskentelemään itsenäisesti, Myötäpäivistä inspiroituen ja väsymättä viikonlopun ajan kuin ammattilaiset konsanaan. Pesti painottuu Myötäpäivä-viikonloppuun kesäkuussa 2020, mutta joitakin esivalmisteluja ja suunnitelmia tiimi joutuu tekemään (n. 5-10 h ennalta.) Itse viikonlopun ajan tiimi työskentelee vähillä unilla.

Tiimin tehtävänä on tuottaa Myötäpäivä-viikonlopusta lyhytelokuva (pituus max. 5min), joka voidaan esittää ammattimaisella laitteistolla Myötäpäivien yhteisohjelmassa sunnuntaina n. klo 10. Tiimillä on paljon vapautta toteutuksessa ja ideoinnissa, mutta elokuva suunnitellaan yhteistyössä yhteisohjelmatiimin (Saana Korkiala, Katja Jurmu, Tiia Niemelä ja Joose Yrjänäinen) kanssa. Pestiin saa tukea yhteisohjelmatiimiltä.

Kuvaajat (vähintään 2 hlö.)

Tulet suunnittelemaan ja kuvaamaan lyhytelokuvaa yhdessä muun lyhytelokuvatiimin kanssa. Videoprojektia johtaa ohjaaja. Viikonlopun aikana kuvaat myös muuta materiaalia (valokuvia), jota voidaan käyttää Myötäpäivien markkinoinnissa tai ohjelmassa.

Mitä itse saat projektista?

Pääset osallistumaan tapahtumatuotantoon ammattilaisten kanssa, saat unohtumattoman partioelämyksen, saat ylittää itsesi ja tehdä mahtavaa ohjelmaa, jonka parhaimmillaan pääsee kokemaan 2000 pohjanmaalaista partiolaista.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Omistat video- ja valokuvaukseen soveltuvat laitteet (tai voit lainata sellaiset) ja osaat käyttää niitä. Sinulla on visioita ja silmää sille, mitä kannattaa kuvata ja miten. Olet sitoutunut viettämään koko viikonlopun projektin parissa. Osaat tehdä yhteistyötä ja ottaa ohjeita vastaan.

Täytä hakemus