PP – Myötäpäivät Juontajapari

Etsimme juontajaparia Myötäpäivien sunnuntaiseen yhteisohjelmaan Oulu Areenalle. Juontajapari pääsee kaikkien kahdentuhannen (toivottavasti!) Myötäpäivät-osallistujan eteen luotsaamaan tunnin mittaista spektaakkelia eteenpäin rennon itsevarmasti ja tunnelmasta huolehtien. Pesti painottuu Myötäpäivä-viikonloppuun kesäkuussa 2020.

Mitä itse saat projektista?

Pääset osallistumaan tapahtumatuotantoon ammattilaisten kanssa, saat unohtumattoman partioelämyksen, saat ylittää itsesi ja tehdä mahtavaa ohjelmaa, jonka parhaimmillaan pääsee kokemaan 2000 Pohjanmaalaista partiolaista. Voi myös olla, että sinusta tulee ainakin hetkellisesti kuuma partiofame.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olethan sanavalmis, kotonasi yleisön edessä, ajanhermolla oleva nuori tai ainakin nuorekas tyyppi.

Odotamme juontajaparin osallistuvan muutamiin yhteisohjelmatiimin kokouksiin ennen viikonloppua (jotta juontajat pääsevät kärryille ohjelman sisällöstä ja toteutuksesta) sekä kenraaliharjoituksiin lauantaina. Itse juonto tapahtuu sunnuntaiaamuna.

Juontajaparilla on kohtalaisen paljon vapautta toteutuksessa ja ideoinnissa, mutta juonnon pääpiirteet suunnitellaan yhteistyössä yhteisohjelmatiimin (Saana Korkiala, Katja Jurmu, Tiia Niemelä ja Joose Yrjänäinen) kanssa. Pestiin saa tukea yhteisohjelmatiimiltä.

Täytä hakemus