PP Luotsijaoston puheenjohtaja tai -pari


Luotsijaoksen käynnistäminen piirissä. Jaoksen rekrytoiminen ja toiminnan suunnittelu sekä käynnistäminen. Johtaa luotsijaoksen toimintaa, mahdollisestyi yhdessä johtajaparin kanssa.  Ajatuksena on, että johtajapari tulisi ohjelma-/partiokasvatusryhmästä. Järjestää luotsikoulutuksia ja muita luotseille suunnattuja tapahtumia. Tavoitteena on yksi kurssi vuosittain Pohjaanmaan Partiolaisten alueella. Kehittää luotsikoulutusjaoksen toimintaa. Pestaa jäseniä jaokseen. Osallistuu PP:n koulutusryhmän toimintaan, jossa kehitetään koko piirin koulutustoimintaan sekä Tuulevat luottamushenkilöpäiville kahdesti vuodessa. 

Miksi kannattaa hakea tähän pestiin?
Tässä saat näköalapaikan PP:n kolutustoimintaan, pääset tuomaan oman näkemyksesi vanhempien ikäkausien toimintaan koko piirin alueella ja helposti laajemminkin SP:n tasolle asti. Pääset vaikuttamaan koko jaoksen kokoonpanoon. Piirin ja SP:n koulutusryhmien tuki, kokemus ja koulutukset,

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Mieluiten jaoksen puheenjohtajan tulisi olla Koulutusohjaaja, jolla on kokemusta luotsitoiminnasta. Vähintäänkin tahto suorittaa Koulutusohjaaja- koulutus. Jos näitä ei ole, niin suunnitelma niiden suorittamiseksi lähiaikoina.
Hallitset partiomenetelmät
Sinulla on jo mahdollisesti koulutuskokemusta, ehkäjopa Partiokouluttajakoulutus käytynä.
Kiinnostusta oman tietämyksen jakamiseen muille, sekä intoa oppia itse uutta
Partiojohtajaperuskolutus ja Ko-Gi on suoritettu
Jaoksen kokouksien järjestäminen sekä kouluttaminen luotsikoultuksessa kerran vuodessa.
Oman osaamisen ylläpito PP:n koulutusryhmän ja SP:n järjestämissä täydennyskoulutuksissa.


Lisätiedot

Lisätietoja
Koulutusryhmän PJ Pete Patronen petri.patronen [at] partio.fi P 0505290956

Täytä hakemus