PP Luotsikoulutusjaoston puheenjohtaja tai pari


Luotsikoulutustoiminnan käynnistäminen piirissä. Jaoksen rekrytoiminen ja koulutuksen käynnistäminen. Johtaa luotsikoulutusjaoston toimintaa. Järjestää luotsikoulutuksia ja/tai huolehtii niiden järjestämisestä. Tavoitteena on yksi kurssi vuosittain Pohjaanmaan Partiolaisten alueella. Kehittää luotsikoulutusjaoksen toimintaa. Pestaa kouluttajia jaokseen. Osallistuu PP:n koulutusryhmän toimintaan, jossa kehitetään koko piirin koulutustoimintaan sekä Tuulevat luottamushenkilöpäiville kahdesti vuodessa. 

Miksi kannattaa hakea tähän pestiin?
Tässä saat näköalapaikan PP:n kolutustoimintaan, pääset tuomaan oman näkemyksesi vanhempien ikäkausien toimintaan koko piirin alueella ja mahdollisesti laajemminkin. Pääset vaikuttamaan koko jaoksen kokoonpanoon ja siellä toimiviin kouluttajiin. Piirin ja SP:n koulutusryhmien tuki, kokemus ja koulutukset,

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus


Mieluiten jaoksen puheenjohtajan tulisi olla Koulutusohjaaja, jolla on kokemusta luotsitoiminnasta. Vähintäänkin KoGi-kurssi tulisi olla suoritettuna. Jos näitä ei ole, niin suunnitelma niiden suorittamiseksi lähiaikoina.


Täytä hakemus