PP Lippukuntavalmentaja

 
Lippukunnanvalmentaja valmentaa ja tukee lippukunnanjohtajia lippukunnan toiminnan johtamisessa, toiminnan kehittämisessä ja ongelmatilanteiden ratkaisemisessa. Valmentaja välittää tietoa piirin ja lippukuntien välillä ja koordinoi alueensa lippukuntien vertaistukea. Tehtäväänsä lippukuntavalmentaja hoitaa kontaktoimalla ja tapaamalla alueensa lippukunnanjohtajia henkilökohtaisesti ja osallistumalla aluekokouksiin. Valmentaja on piirin alueryhmän jäsen jossa hänen tukenaan ovat muut valmentajat, alueryhmän puheenjohtaja ja aluetyöstä vastaava piirihallituksen jäsen. Pestin aloitus- ja päättymispäivä sovitaan erikseen.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Olet jo kokenut partiojohtaja ja toiminut lippukunnanjohtajatasoisessa tehtävässä. Partiojohtajan peruskurssi ja turvallisesti yhdessä koulutus on suoritettu. Suoritettu lippukunnanjohtajakoulutus on eduksi. 

Tehtävä on merkittävä piiritason pesti, jossa avautuu näköalapaikka oman alueen ja koko Pohjanmaan partiopiirin partiotoimintaan. Jos mentorointi, toiminnan kehittäminen, ohjaaminen ja kouluttaminen ovat vahvuutesi ja haluat jakaa osaamistasi muille, pesti sopii täydellisesti sinulle. Saat valmentajakoulutuksen ja pestin aikana sinulla on mahdollisuus kehittymistäsi tukevaan koulutukseen. Pesti kestää kaksi vuotta, mutta pestissä on mahdollisuus myös jatkopestiin.

Täytä hakemus