PP Kasvuryhmän jäsen

Kasvuryhmän tarkoituksena on lyhykäisyydessään varmistaa, että jäsenemme voivat tulevaisuudessakin hyvin ja että meitä olisi tulevaisuudessa vieläkin enemmän. Kasvuryhmä tarvitsee niin esiintymishaluisia visionäärejä, strategian pohdinnasta pitäviä kuin laatikon ulkopuolelta ajattelijoitakin, joten kehotamme eri taustoista tulevia hakemaan rohkeasti mukaan! Sinun ei tarvitse olla urautunut partiokonkari, ainoa pakollinen vaatimus on into pohjalaisten partiolaisten jäsenhankinnan ja hyvinvoinnin kehittämiseen.

Kasvuryhmän jäsenenä vastaat kasvun ajatuksen ylläpitämisestä ja täytäntöönpanosta piirin toiminnassa yhdessä kasvuryhmän johtajan sekä muiden ryhmän jäsenten kanssa. Tuet lippukuntien kasvua ja kehität kasvun tukemisen työkaluja. Toimit jäsenenä kasvuryhmässä, johon kuuluu piirihallituksen kasvusta vastaava jäsen, joka toimii puheenjohtajana, sekä n. 3 muuta jäsentä.Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Tahto kasvattaa partion jäsenmäärää. Kokemus partiosta ja/tai strategian johtamisesta. Suosituksena on tuntemus piiristä ja piirin toiminnasta, käsitys kasvun yleistilanteesta (tarpeet, esteet), sekä ajatus kasvun tulevaisuuden tilasta, mutta niihin voit perehtyä myös aloittaessasi pestissä. Lisäksi pestissä toimivalta edellytetään mahdollisuutta käyttää O365 ympäristöä ja osallistua etäkokouksiin.

Pestin vaatima ajankäyttö:

  • Kasvuryhmän kokoukset (n. kaksi tuntia kerran kuukaudessa toimintakauden aikana) toteutetaan pääosin etäkokouksena
  • Piirin luottamushenkilöviikonloput (touko- ja marras-Tuulevat, viikonloppu keväällä ja syksyllä) jossain piirin alueella, edellyttävät matkustamista piirin sisällä.
  • Lisäksi kasvuryhmä järjestää toisinaan työpajoja piirin muiden tapahtumien yhteydessä. Piiri korvaa pestiin liittyvät matkakulut.

Lisätiedot

Saat pestiisi tukea kasvuryhmän johtajalta, muilta ryhmän jäseniltä sekä piirin työntekijöiltä.

Pestin kesto: 2 vuotta. Aloitus sovittaessa.

Lisää tietoa: Kasvuryhmän puheenjohtaja Juulia Tavasti juulia.tavasti@partio.fi

Täytä hakemus