Lippukuntien hallinnon asiantuntija

Saavatko hallintohimmelit sydämesi sykkimään? Pestissä koordinoit lippukuntien hallinnon tukea SP:ssä. Viet eri toiminnanalojen viestiä lippukunnanjohtajille ja lippukuntavalmentajille. Luot ohjeita ja materiaaleja, jotka tukevat lippukunnan johtamista. 

Helpottamalla lippukuntia hallintohimmeleissä olet mukana rakentamassa parempia lippukuntia. Pääset tekemään yhteistyötä erilaisten piirien ja lippukuntien kanssa. Saat rakentaa pestin mieleiseksesi ja liityt osaksi aluevaliokunnan hauskaa porukkaa!

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Hahmotat kokonaisuuksia ja olet kokenut hallintohaukka. Tunnet lippukuntien arkea, ehkä myös aluetyötä. Sinulla on myös jonkin verran kokemusta viestinnästä, ja näppäimistö pysyy sormiesi alla. Tärkeintä on kuitenkin innostus!

Lisätiedot

Opit pestissä yhdistyshallinnon kiemuroista ja järjestön johtamisesta eri tasoilla keskusjärjestössä, piireissä ja lippukunnissa. Saat kattavan kuvan SP:n toiminnasta ja lippukuntatuen kokonaisuudesta. Pestiin ei varsinaisesti kuulu johtamistehtäviä, mutta toiminnanalojen välisen ja piiriyhteistyön kautta saa harjoitella mm. Viestintä- ja koordinointitaitoja.

Täytä hakemus