Hile 2022 – Yhteisten ohjelmien lavatekniikkamestari

Hile 2022 on Järvi-Suomen, Lapin ja Pohjanmaan partiopiirien yhteinen talvileiri, joka järjestetään keväällä 2022. Puolen Suomen talvijamboree kokoaa yhteen noin 1 500 osallistujaa.

Etsimme Hileen yhteisohjelmiin lavatekniikkamestaria, joka vastaa yhteisohjelmien lavateknisestä toteutuksesta ja niiden rakentumisesta.

Lavatekniikkamestari johtaa valo- ja äänitoteutuksen kokonaisuutta. Lisäksi lavatekniikkamestari osallistuu yhdessä yhteisohjelmapäällikön kanssa yhteisohjelmien budjetointiin sekä lavatekniikan tarjouskilpailujen toteuttamiseen.

Pesti antaa hyvän mahdollisuuden kehittää omia johtamistaitoja sekä päästä vaikuttamaan 1500 leiriläisen leirielämykseen merkittävästi. Lavatekniikkamestarina vahvistat valo- ja äänimaailmalla sitä elämystä minkä lavalla esitettävä ohjelma luo. Tiedät että se mikä näkyy ja kuuluu, jää pysyvästi ihmisten mieliin.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä vaaditaan aikaisempaa kokemusta ja ymmärrystä partiosta tai sen ulkopuolelta maastossa järjestettyjen tapahtumien lavatekniikasta. Edellytämme mestarilta aiempaa johtamiskokemusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla on teknistä osaamista ääni- ja valo-tekniikasta isossa mittakaavassa.

Pestissä vaaditaan paljon valmistelevaa työtä ennen leiriä sekä intensiivistä työskentelyä avajaisten ja päättäjäisten aikana. Olet tarkka ja vaadit teknisten asioiden säntillistä hoitamista, mutta johtajana osaat pitää yllä rentoa ilmapiiriä. Ymmärrät että ihmiset ovat erilaisia ja osaat ottaa huomioon kaikkien osaamisen ja toimintatavat.

Lisätiedot

Yhteisohjelmapäällikkö Kimmo Pölkki, kimmo.polkki@partio.fi,0407795293

Täytä hakemus