Hile 2021 – Ikäkausipäällikkö (2 hlö)

Hile 2021 on Järvi-Suomen, Lapin ja Pohjanmaan partiopiirien yhteinen talvileiri, joka järjestetään Taivalkosken Maijanlammella 1.-5.4.2021. Puolen Suomen talvijamboree kokoaa yhteen noin 1 500 osallistujaa.

Onko seikkailijoiden ohjelman suunnittelu lähellä sydäntäsi? Haluatko mahdollistaa tarpojille unohtumattoman iltaohjelman? Tunnetko samoajien salaiset toiveet onnistuneeseen leiriin? Hae mukaan ikäkausipäälliköksi ja ilmianna mukaan myös kaveri!

Ikäkausipäällikön pesti jakaantuu kahteen osaan, joista ensimmäiseen kuuluu valitsemiesi ikäkausien kasvatustavoitteiden ja erityispiirteiden huomioiminen leirin ohjelmissa. Toinen tärkeä tehtävä pestissä on suunnitella ja järjestää tarpojille oma iltaohjelmanumero. Pestiin toivotaan kahta henkilöä, jotta vastuut eri ikäkausista voitaisiin jakaa tasaisemmin. Oman päällikköparin kanssa tehtävän yhteistyön lisäksi tärkeitä pestitovereita ovat muut ohjelman päälliköt sekä ohjelmajohtajat. Tässä joukossa ikäkausipäällikkö toimii ikään kuin asiantuntijana oman ikäkautensa osalta.

Pestissä tarvittavat taidot tai kokemus

Pestissä tarvittavat taidot:
  • Tuntemus ikäkauden (seikkailija/tarpoja/samoaja) toiminnasta ja kasvatustavoitteista
  • Yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot
  • Käsitys ja ideoita leirin ohjelman järjestämisestä

Taidot, joita pestissä voit oppia:
  • Syvä tuntemus valitsemastasi ikäkaudesta ja sen kasvatustavoitteista
  • Talvisen ohjelman erityispiirteitä osana suurleiriä
  • Oman vastuualueen kokonaisuuden hallintaa

Lisätiedot

Ohjelmajohtajat

Miia Oja, miia.oja@partio.fi

Vilma Helimäki, vilma.helimaki@partio.fi

Täytä hakemus