SNAPCHAT

Pohjanmaan Partiolaisten Snapchat-tili on tarkoitettu kaikkien piirin jäsenten käytettäväksi. Kuka tahansa saa halutessaan varata snäppivuoron ja snäpätä tavallisesta koloillasta tai vaikka ulkomaan reissusta! Vuoron pituus voi vaihdella muutamasta minuutista kokonaiseen viikkoon.

Snapchat-päivityksiä voi käyttää hyödyksi niin tapahtuman mainonnassa kuin aktiviteettinä koloillassa. Myöskään ikärajaa snäpin käyttöön ei ole.

Snäppivuoron saa varata piirin Snapchat-vastaavan Sofia Forslundin kautta (sofia.forslund [at] partio.fi).

Tämän partiovuoden aikana Pohjanmaan Partiolaisten Snapchatissä tehdään matka halki piirin, kun innokkaat partiolaiset pääsevät siellä esittelemään omaa partioarkeaan. Myös juuri sinulla on mahdollisuus päästä kertomaan ja näyttämään snäpissä millaista pohjalainen partio on teillä päin. Voit yksin tai ryhmäsi kanssa päivittää snäppiin kuvia ja videoita koloillasta, retkestä tai tapahtumasta. Tarkoitus on näyttää ryhmän tavallista arkea, joten mitään spesiaalia tapahtumaa tai aktiviteettia ei tarvita. Someroudtripille osallistuminen on myös mainio aktiviteetti mediamerkin suorittamisen avuksi!

Ilmoittautuaksesi mukaan, laita sähköpostia osoitteeseen sofia.forslund [at] partio.fi . Kerro sähköpostissa kuka olet ja mistä tulet sekä mistä (koloilta/retki/jne) ja milloin haluat snäpätä.

PS. Älä pelkää osallistua, vaikket olisikaan Snapchat-velho; tarkemmat ohjeet ja apua snäpin käyttöön saa ilmoittautumisen jälkeen!

 

 

Ohjeet piirin Snapchatin käyttöön
 

Mitä?

​Kerro ainakin..

  • Kuka/ketkä?
  • Mistä lippukunnasta tulet(te)?
  • Missä päin piiriä?

Esim.
“Moi! Ollaan tarpojavartio Hiiret Sivukylän Samoojista täältä piirin pohjoisosasta.”

 

  • Mitä tapahtuu? Tavallinen viikottainen koloilta vai esim. retki?

Esim.
“Tänään meillä on tavallinen koloilta ja me tehdään joulutorttuja.”

"Näin hienoja joulutorttuja saatiin aikaseksi!”
 

  • Lopputervehdys

Esim.
“Kiva kun seurasitte meidän koloiltaa täällä Sivukylällä, nähdään taas!”

 

Miten?

Asiallisesti, mutta rennosti! Oma kädenjälki saa näkyä.

Lisäohjeita Snapchatin käytöstä saatte vuoron varaamisen jälkeen.