Vuonna 2020 on huima tarjonta erilaisia retkeilykursseja!

Erätaitokurssi, Kälviä 2016Piirin erätaitojaosto on suunnitellut vuodelle 2020 runsaasti erilaisia retkeilyä tukevia koulutuksia. Tarpojille, samoajille, vaeltajille ja aikuisille löytyy kaikille sopivia koulutuksia, mikäli kurssit ovat vielä käymättä! Lue lisää tarjonnasta. 

Maaliskuussa on talvella metsässä pärjäämisen saloihin kouluttava talviretkeilykurssi 13.-15.3. Oulun seudulla. Kurssi on tarkoitettu samoajille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Kurssilla liikutaan hiihtäen (jos on lunta) ja yövytään maastossa.  Viimeinen ilmoittautumispäivä on jo 23.2. 

Huhtikuussa on kaksi Retkeilyn peruskurssia, joista toinen järjestetään Lapualla 3.-5.4. Retkeilyn peruskurssilla keskitytään nimenomaan retkeilyn perustaitojen opetteluun ja kertaamiseen. Retkeilyn peruskurssi  Lapualla on tarkoitettu tarpojille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Ilmoittautuminen päättyy 15.3.

 

 

 

Erätaitokurssi,2016, KälviäAikuisille yli 22-vuotta täyttäneille on tarjolla ihan oma retkeilyn peruskurssi K-22, joka järjestetään partioviikolla Pattijoella  24.-26.4. Kurssi-ilmoittautumisessa on  lisäkysymyksiä, kunkin ilmoittautujan retkeilytaidoista ja -kokemuksesta, jotta voimme kouluttaa osallistujia oikealla tasolla. Kurssin tärkein tavoite on, että jokainen osallistuja oppisi uutta ja saisi luottoa omiin retkeilytaitoihin sekä tietenkin onnistumisen kokemuksia.

 

Toukokuussa on harvinaista herkku luvassa sillä piiri järjestää ensimmäisen vaelluskurssin 21.-24.5. Paikka on vielä avoinna, tieto lisätään tapahtumakalenteriin. Kurssi on tarkoitettu samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Vaelluskurssille tulee olla peruserätaidot hallussa. Kurssilta saa tukea pidemmän vaelluksen suunnitteluun ja toteutukseen. Ilmoittaudu vaikka heti, mutta viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.4.

Lokakuussa on luvassa Oulun seudulle retkeilyn peruskurssi 9.-11.10., sinnekin on jo ilmoittautuminen avoinna!

Jos kaipaat vielä enemmän haasteita niin 2020 -2021 on tulossa Suomen Partiolaisilta Eräopaskoulutus, jonka haku aukeaa huhtikuun aikana ja ensimmäinen koulutus osa järjestetään elokuussa 2020.

Kannattaa muistaa, että Retkeilyn peruskurssista, Talviretkeilykurssista ja Vaelluskurssista saa opintopisteytetyn kurssitodistuksen, jota voitte hyödyntää vaikka opiskeluissa. Nyt vain ilmoittautumaan!

Kaikki piirin kurssit löytyvät piirin tapahtumakalenterista.