Tule mukaan partioon!

Partiossa seikkaillaan, opitaan uusia taitoja, pidetään hauskaa, solmitaan uusia ystävyyksiä ja koetaan upeita elämyksiä – yhdessä tietenkin! Kuten monissa muissakin harrastuksissa, myös partiossa on paras aika aloittaa harrastus käsillä juuri nyt: uudet ryhmät käynnistyvät elo-syyskuussa. Tule siis mukaan!

Partio on hauska ja monipuolinen harrastus, joka tarjoaa paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille. Partiotoiminta kannustaa kehittymiseen omana itsenään ja osana ryhmää. Partiossa opitaan ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista, erilaisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä vastuunottamista.

Partio on kaikille avoin, maailmanlaajuinen harrastus. Mukaan voi tulla kieleen, kulttuuriin, uskontoon ja taustaan katsomatta.

Myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa ja myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Tarjoamme koulutusta, joten aiempaa partiokokemusta ei tarvita. Partiota harrastamalla pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi, liikkumaan luonnossa ja saat hyvää vastapainoa työelämälle. Partiokoulutuksista saa myös opintopisteitä.

Partion harrastaminen aikuisena on vapaaehtoistyötä, jolla mahdollistetaan monen lapsen ja nuoren harrastus. Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partiolle. Tule kokemaan ja oppimaan uutta – jokaista tarvitaan!

Lue lisää aikuisten toiminnasta partiossa

Ilmoittaudu mukaan partioon

Partiotoiminta ja uudet ryhmät aloittavat pian toimintansa, joten nyt on hyvä aika tulla mukaan. Oman alueesi lippukunnat eli partion paikallisyhdistykset sekä lisää tietoa partiotoiminnasta löydät osoitteesta partio.fi/tule-mukaan.

Mikäli et ole varma mikä lippukunta sopisi juuri sinulle tai lapsellesi parhaiten, voit kysyä vinkkiä partion infosta palvelu@partio.fi tai Pohjanmaan Partiolaiset ry:n työntekijöiltä.