Somekuvakilpailu PP:n adventtikalenterimyyntiryhmille

Adventtikalentereiden myynti on partiolaisten valtakunnallinen ja tärkein vuosittainen varainhankintakampanja. Pohjanmaan Partiolaiset järjestävät lippukuntien myyntiryhmille somekuvakilpailun. Kuvien teema on adventtikalentereiden myynti.

Kilpailun säännöt

Kuvien teema on “adventtikalentereiden myynti” eli kaikki kuvat siihen liittyen hyväksytään kilpailuun, vain taivas ja mielikuvitus on rajana. Kolmelle parhaalle kuvalle on luvassa yllätyspalkinnot! Arvostelussa huomioidaan aktiivisuus ja kuvat. Kuvasi saatetaan julkaista partion somekanavissa, varmistathan siis että jos kuvassa on ihmisiä, myös heiltä on lupa kuvan julkaisemiseen. Lähetäthän myös kuvaajatiedot.

Kilpailu on toimintaryhmäkohtainen (LPK:n luonnollinen ryhmä).

  • Sudenpennut: kisassa ei ole ryhmän maksimikokoa, mutta yhteen ryhmään saa kuulua ainoastaan saman lauman jäseniä.
  • Seikkailijat-vaeltajat: Ryhmään voi kuulua enintään 12 henkilöä + johtajat. Jos esim. seikkailijajoukkueessa on enemmän kuin 12 henkeä, osallistuvat he useammassa ryhmässä (vartioittain).

Adventtikalenterin–hotlinen ”spämmääminen” on kielletty. Jos epäillään häiriökäytöstä, kyseinen puhelinnumero poistetaan kilpailusta.

Kuvia otetaan vastaan 2.12.2019 asti ja kilpailun voittajat julkaistaan 13.12.2019.

Ilmoittautuminen kilpailuun

Mukaan kilpailuun voi ilmoittautua 30.11.2019 asti. Tämän jälkeen ei oteta uusia ilmoittautumisia.

Ilmoita ryhmäsi lippukunta+nimi + puhelinnumero mukaan tähän numeroon Whatsappin kautta tai tekstiviestillä 040 705 4585. Saat hetken kuluttua paluuviestinä OK-viestin ja voit sen jälkeen lähettää kuvia kilpailuun!