Piirin kevätkokouspäivää 27.3. vietetään etänä

Vallitsevan tilanteen vuoksi piirin kevätkokouspäivää vietetään tänä vuonna etänä. Aamupäivän koulutuksiin ja tapaamisiin sekä kevätkokoukseen on mahdollista osallistua turvallisesti esimerkiksi omalta kotisohvaltaan tai mökiltään.

Pohjanmaan Partiolaiset ry:n kevätkokous järjestetään lauantaina 27.3.2021 klo 13.00 Teamsin välityksellä. Vallitsevan tilanteen vuoksi piirihallitus on päättänyt toteuttaa piirin kevätkokouksen etätoteutuksena. Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen pykälän 4 määräämät asiat. Lippukunnanjohdolle lähetetään lisätietoja sähköpostitse.
Kokouspaikkana toimii Seinäjoen Nuorisokeskus, jonne kokousedustajat eivät tule turvallisuussyistä. Kokousedustajat voivat osallistua kokoukseen turvallisesti esimerkiksi omalta kololta tai mistä tahansa, kunhan käytettävissä on tietokone, tabletti tai älypuhelin sekä verkkoyhteys. Kokousta ei tulla striimaamaan, mutta kaikki kiinnostuneet voivat osallistua kokoukseen. Liittymislinkki lähetetään ilmoittautuneille ja löytyy myös alta.

Liity kevätkokoukseen tästä 

 

Useamman vuoden ajan moni on osallistunut piirin kevätkokouspäivään heti aamupäivästä kouluttautuen ja verkostoituen. Myös tänä vuonna se on mahdollista! Piirin kevätkokouspäivän aamupäivässä järjestetään etätoteutuksena Teamsin välityksellä klo 10.00-12.00

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan maanantaihin 22.3. mennessä klikkaamalla haluamasi tapaamista tai koulutusta.

ILONHAIKKI.FI –  HYVÄNTEKEVÄISYYSVAELLUS

                       

Ilonhaikki on kahden kaveruksen, Juha Aution ja Tommi Salon vaellus, joka on kasvanut hyväntekeväisyyshankkeeksi. He haluavat tehdä hyvää keräämällä varoja lasten ja nuorten partioharrastukseen Partion Ystävien kautta. Nettisivu ilonhaikki.fi on työnalla. Ilonhaikkia voit seurata myös Instagramissa #ilonhaikki.
Lähde sinäkin mukaan tukijaksi, pestiläiseksi, markkinoijaksi tai someagentiksi– annetaan kaikille mahdollisuus harrastaa! Toivovat Juha Autio ja Tommi Salo (partionimeltään JATS)

Liity mukaan kuuntelemaan hankkeen julkistus ja esittely lauantaina 27.3. klo 12.15-12.45 ja sen jälkeen on keskustelumahdollisuus. Kaikki hankkeesta kiinnostuneet voivat tulla kuulolle. Esittelyyn ei tarvitse ilmoittautua.

Microsoft Teamslinkki:  Liity esittelyyn napsauttamalla tätä.

Lämpimästi tervetuloa kevätkokouspäivään, tavataan ja kohdataan etäyhteyksin!