Haetaan määräaikaista projektikoordinaattoria

Myötäpäivät -tapahtuma  järjestetään 12.-14.6.2020 Oulussa noin 2000 osallistujalla. Haemme määräaikaista projektikoordinaattoria järjestelyorganisaation tueksi.

Projektikoordinaattorina keskeisiin työtehtäviisi kuuluu työskentely päivien vapaaehtoisista koostuvan projektiorganisaation kanssa tapahtuman järjestämiseen sekä viestintää ja markkinointiin liittyvissä asioissa. Projektikoordinaattorina vastaat asiakaspalvelusta ja ilmoittautumis- / osallistujarekisterin hoitamisesta. Lisäksi olet mukana sidosryhmätyössä sekä päivien talouden ja hankintojen seurannassa. Päivien jälkeen vastaat projektin paketoinnista ja raportoinnista.

Etsimme henkilöä, jolla on kokemusta projektityöskentelystä ja projektien talouden hallinnasta sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Luot ympärillesi leppoisaa tunnelmaa ja pidät porukan hyvällä mielellä. Osaat kuitenkin toimia tarvittaessa napakasti, tehdä päätöksiä itsenäisesti ja priorisoida asioita. Nautit kovenevasta työtahdista ja ison vapaaehtoisporukan keskellä työskentelystä. Olet itsenäinen, tarkka ja täsmällinen, pystyt selkeään kielelliseen ilmaisuun ja osaat sujuvasti käyttää Office-ohjelmia O365-ympäristössä, hallitset jäsenrekisteri Kuksan ja monipuolisesti erilaisia viestintäkanavia.

Tarjoamme ainutkertaisen projektikokemuksen ja kivat työkaverit. Työ on kokoaikainen (38 h 45 min/vko) ja jakaantuu myös ilta- ja viikonlopputyöhön. Työsuhde alkaa vuoden 2020 tammikuun alusta ja kestää kesäkuun loppuun. Työskentely tapahtuu Oulun toimistolta käsin. Työsuhde solmitaan Pohjanmaan Partiolaiset ry:n kanssa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen marko.miesmaa@partio.fi viimeistään maanantai 11.11.2019.

Myötäpäivät on Pohjanmaan Partiolaiset ry:n järjestämä kaupunkitapahtuma, joka kokoaa Ouluun kaksituhatta lasta, nuorta ja aikuista viikonlopuksi Ouluun.  Tuolloin liikutaan ympäristön, luonnon, kestävän taiteen ja kulttuurin, kestävien ihmissuhteiden ja hyvinvoinnin sekä kestävän teknologian ja yrityskehityksen teemojen ympärillä. Pohjanmaan Partiolaiset on Suomen Partiolaisiin kuuluva piirijärjestö.

Facebookin taustakuva