Avoin työpaikka: järjestökoordinaattori Pohjanmaalle

Suomen Partiolaiset etsii järjestökoordinaattoria Ouluun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Järjestökoordinaattorin vastuulla on Oulussa ja lähialueilla toimivien partiolippukuntien hyvinvoinnin ja toimintakyvyn varmistaminen.

Koordinaattorin tärkein työtehtävä on tukea partiolippukuntia ja niiden vapaaehtoisia monin erilaisin tavoin. Työ on monipuolinen sekoitus lippukunnille viestimistä, sidosryhmäsuhteiden hoitoa, vapaaehtoistoiminnan tukemista, nuorten ohjaamista, tapahtumien tekemistä sekä ongelmatilanteiden ratkomista.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy:

  • Kykyä innostaa ja motivoida vapaaehtoisia toimijoita
  • Erinomaiset suulliset ja kirjalliset viestintätaidot
  • Yllättäviinkin tilanteisiin joustavasti sopeutuva luonne
  • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Taitoa ja kiinnostusta tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa

Hallitset Microsoft Office -ohjelmat sujuvasti. Osaat aikatauluttaa omat tekemisesi ja työskennellä itsenäisesti, mutta viihdyt myös tiimityössä. Et arastele tarttua puhelimeen hankalissakaan asioissa. Arvostamme kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Partiotausta on tässä työssä etu, mutta ei välttämättömyys.

Työpiste sijaitsee partiotoimistolla Oulun keskustassa, mutta työ edellyttää myös liikkumista Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueella ja töitä voi osittain tehdä myös etänä. Työhön kuuluu iltatyötä viikoittain ja viikonlopputyötä muutamina viikonloppuina vuodessa. Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

On mahdollista, että koordinaattorin työskentelyalueeksi vaihtuu aikaisintaan vuoden 2023 lopulla Etelä-Pohjanmaa, joten tehtävä sopii parhaiten liikkuvaan työhön sopeutuvalle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä. Järjestökoordinaattorin tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja viikoittainen työaika on 38,25 tuntia. Työ alkaa syyskuussa 2022.

Hakeminen ja lisätiedot

Mikäli innostuit, kerro meille itsestäsi ja lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen hakulomakkeen kautta viimeistään 14.8.2022. Hakulomakkeen löydät täältä.

Kannustamme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eritaustaisia ihmisiä. Työpaikka ei ole esteetön. Lisätietoja esteettömyydestä löydät täältä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n aluejohtaja Mimmu Mannermaa (puh. 040 132 7088, mimmu.mannermaa@partio.fi).