Aikuinen, tutustu partioon erilaisissa tapahtumissa 19.–25.4.

Tulevalla partioviikolla 19.–25.4. aikuiset pääsevät tutustumaan partioon ympäri Pohjanmaan Partiolaiset ry:n piiriä järjestettävissä tapahtumissa sekä verkossa järjestettävässä Mainiota partiomenoa aikuisille -tapahtumassa.

Oletko kiinnostunut tutustumaan partiotoimintaan Pohjanmaalla, Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla? Pandemiakeväästä huolimatta Pohjanmaan Partiolaiset ry:n piirin alueella on pysytty positiivisena ja paikalliset partion paikallisyhdistykset eli lippukunnat ovat suunnitelleet tulevalle Partioviikolle 19.–25.4. erilaisia matalan kynnyksen tutustumistapahtumia aikuisille. Tervetuloa tutustumaan partioon!

Lisäksi sunnuntaina 25.4. klo 14–17 järjestetään kaikille aikuisille avoin Mainiota partiota aikuisille -tapahtuma. Mainiota partiomenoa aikuisille on leikkimielinen ja hyvänhenkinen kilpailu verkossa, jossa pääsee tutustumaan partioon hauskojen tehtävien kautta! Luvassa on myös pieniä tietoiskuja partiosta ja mitä partioharrastus voi tarjota juuri sinulle. Osallistuakseen ei tarvitse olla ennestään partiokokemusta. Jo partiossa oleville aikuisille iltapäivä tarjoaa mahdollisuuden kohdata partiosta kiinnostuneita aikuisia, saada kokemus etänä toteuttavasta tapahtumasta sekä viettää mukava partioiltapäivä. Mainiota partiomenoa aikuisille -tapahtuma järjestetään Online -tapahtumana verkossa, tarvitset osallistuaksesi vain älypuhelin, tabletin tai tietokoneen sekä nettiyhteyden.

Partioviikolla järjestetään myös muitakin Online tapahtumia, katso koko tarjonta  ja tuu mukaan!

Seikkailuja myös aikuisille

Partio on Suomen suurin nuorisojärjestö noin 65 000 jäsenellään, joista 20 000 on aikuisia. Tiesitkö, että partioon voi tulla mukaan myös aikuisena? Aikuisen rooli partiossa on toimia vapaaehtoisena ja harrastuksen mahdollistajana lapsille. Toiminnan kautta aikuinen saa ystäviä, työelämässä hyödynnettävää osaamista, uusia kokemuksia esimerkiksi luonnon ääressä sekä myös iloa ja vaihtelua arkeen. Aikuisena mukaan lähtiessäsi et tarvitse aiempaa partiokokemusta, sillä saat aloittaessasi monipuolista tukea ja koulutusta.

Partiota pystyt seuraamaan sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #pohjanmaapartio ja #partioscout.

Lue lisää aikuisena partioon liittyneistä partiolaisista

 

Lisätietoja

Lisätietoja partiosta ja sen tuomasta mahdollisuudesta aikuisille saat partio.fi/aikuisille -sivustolta.

Lisäksi tietoa ja esimerkiksi sinulle lähimmästä lippukunnasta saat Pohjanmaan Partiolaiset ry:n kasvuryhmän puheenjohtaja Juulia Tavastilta (juulia.tavasti@partio.fi) ja lippukuntakoordinaattori Riitta Kivivasaralta (riitta.kivivasara@partio.fi).