Totta me piirileiri tehdään?

Piirihallitus on valtuuttanut Pohjanmaan Partiolaisten kesän 2024 piirileirinjohtajaksi Satu ”Soppa” Kivelän. Soppa on pitkänlinjan partiolainen Kokko-Pojista, joka haluaa ottaa haasteet kuin haasteet vastaan, mutta iän suomalla viisaudella on todennut, että yksin ei kannata luvata mitään.

Maistuisko piirihuivi?

Aivan joka säällä
Sopalla into päällä!
Saisinko sulle piirihuivin pukea?
Kuka tahtois mua projektissa tässä tukea?
Jos sua kiinnostaa
mikä leirille nimeksi
laita heti toimeksi ja
hae mulle johtajapariksi.

Leirin toteutumiseen tarvitaankin useita sitoutuneita käsipareja. Tässä vaiheessa staabiin tarvitaan innokasta porukkaa. Staabista tulisi nousta varajohtaja tai johtajapari, jonka kanssa Soppa voisi jakaa aidosti leirin toteutumisen vastuun. Staabin rekrytointi käynnistyykin heti ja pian on tulossa lisätietoja hausta. Voit varmasti jo lisätietoja odotellessa miettiä löytyisikö juuri sinulta intoa ja aikaa lähteä toteuttamaan koko piirin yhteistä leiriä. Tekemistä piisaa, mutta hyvällä porukalla saadaan mahtava leiri aikaiseksi.

Kevätkokouksessa Ylivieskassa 1.4. on tavattavissa leirin ohjausryhmäläisiä. Voit tuoda heille ilmi hulluimmatkin ideat ja toiveet leirille tai vaikka ilmiantaa itsesi mukaan tekemään leiriä!

Leirinjohtajaan voi myös olla rohkeasti yhteydessä:

Satu Kivelä, satu.kivela[ät]partio.fi, 050 404 2139