Partio tuo seikkailun kouluihin ja eskareihin

07.03.2018 - 09:45   •   Piiri tiedottaa

Pohjanmaan Partiolaiset ovat mukana elokuun Koululaisten Partioseikkailun järjestämisessä!  Noin viikoksi toimintaa tarjoileva paketti tukee 1. ja 2. luokkalaisten ryhmäytymistä ja koulutaipaleen aloitusta pohjaten partion kasvatustavoitteisiin ja perusopetuksen toimintasuunnitelmaan.

Partioseikkailu johdattaa lapset partion maailmaan erilaisten toiminnallisten aktiviteettien muodossa. Materiaalin myötä koululaiset kokeilevat ja oppivat uusia asioita sekä pääsevät liikkumaan lähiluonnossa. Koulujen ilmoittautuminen on nyt auki ja jatkuu 22.4. asti. Lisätietoja löytyy kampanjan omalta sivulta, jonka kautta materiaalin voi tutustua ja sen voi myös tilata.

 

Partioon tutustutaan myös esikouluissa

Jo perinteeksi muodostuneen Esikoulujen partioviikon ilmoittautuminen päättyi juuri ja se tulee tänä keväänä tavoittamaan 1500 eskariryhmää ja 24 000 lasta. Pohjalaisia esikouluryhmiä mukana on noin 130, mikä tarkoittaa yhteensä noin 3 300 lasta. Lisätietoa esikoulujen partioviikosta löytyy kampanjan omalta sivulta.

 

Lippukunnat mukaan

Lippukunnilla on mahdollisuus olla mukana vierailemalla oman alueensa kouluissa ja esikouluissa sekä tukea opettajia materiaalin toteuttamisessa. Partioseikkailu toimii monella paikkakunnalla jatkona esikoulujen partioviikkoon ja tutustuttaa lapsia, heidän kanssaan toimivia opettajia ja heidän vanhempiaan partiotoimintaan. Koululaisen partioseikkailu lanseerattiin viime vuonna, jolloin seikkailtiin noin 130 pohjalaiskoulussa ympäri piiriä!

Kiinnostuneet lippukunnat voivat tiedustella piiristä mukaan lähteneitä kouluja ja esikouluja sekä tietysti juuri nyt kannattaa markkinoida pakettia oman alueen kouluille.