Vaikuttamisen ABC - nuorten päätöksenteko spektaakkeli jäsenkokouksen kainalossa (peruttu)

Perjantai, 18. marraskuu 2016 - 15:30 - Sunnuntai, 20. marraskuu 2016 - 15:30
  •   Oulu/SP   •   SamoajatVaeltajatAikuiset

Tapahtuma on peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi.
 

Marraskuinen jäsenkokous Oulussa tarjoaa jotain ennennäkemätöntä: Vaikuttamisen ABC -tapahtuman! Vaikuttamisen ABC on viikonlopun mittainen päätöksentekospektaakkeli, joka on tehty vain ja ainoastaan tulevaisuuden päättäjiä ajatellen. Viikonlopun aikana osallistuja näkee päätöksenteon kulissien taakse, oppii vaikuttamistaitoja, kokee jäsenkokouksen jännityksen ja seikkailee Oulussa.

Vaikuttamisen ABC -oheistapahtuma kokoaa yhteen kymmeniä partion tulevaisuudesta kiinnostuneita nuoria. Tapahtumassa opitaan päätöksentekoa, innostutaan ja onnistutaan, verkostoidutaan, syvennytään kokoustekniikan saloihin ja koetaan ison jäsenkokouksen fiilistä.

Tapahtuman kohderyhmänä on yhteiskunnallisesti orientoituneet ja järjestöpäätöksenteosta kiinnostuneet nuoret (15-29 -vuotiaat) partiolaiset.

Älä enää mieti! Tule tutustumaan muihin vaikuttamiseen liittyvistä asioista kiinnostuneisiin partiolaisiiin. Opi ja innostu! Nauti jässärin tunnelmasta ja navakasta pohjoispohjalaisesta merituulesta! Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa Kuksassa syyskuussa ja yhdessä roihahdetaan marraskuussa Oulussa!

 

Hinta: 55 euroa (sis. ohjelma, ruuat perjantai-illasta sunnuntain lounaaseen, lattiamajoitus keskustan läheisyydessä)

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Maanantai, 7. marraskuu 2016 - 23:45