Partiotaitokilpailun johtamiskoulutus

Perjantai, 26. tammikuu 2018 - 19:30 - Sunnuntai, 28. tammikuu 2018 - 15:00
  •   Seinäjoki   •   VaeltajatAikuiset

Kurssi on tarkoitettu isojen kilpailujen järjestäjille, kuten SM-kilpailuiden kaikille järjestelytoimikunnassa toimiville. Suositellaan erityisesti kilpailunjohtajille, järjestelysihteereille ja tehtäväryhmänjohtajille. Kurssin tavoitteena on antaa kokonaisnäkemys partiotaitojen SM-kilpailuista ja valmiudet suunnittelun ja järjestelyjen soveltamiseen. Kurssi on edellytyksenä 1. lk maastotuomarikortin saamiseen.

Kurssi on tilauskurssi Pohjanmaan Partiolaisille, mutta on tarjolla myös muidenkin piirien tarvitsijoille! Kurssin hinta on Talvi SM-kisa 2019 järjestelytoimikuntaan ja Pohjanmaan Partiolaisten kilpailujaostoon kuuluville 0€, muille hinta on 55€. Kurssilla on lattiamajoitus. Kurssin hintaan kuuluu seuraavat ruokailut pe iltapala, la aamupala, lounas,päivällinen ja iltapala sekä su aamupala ja lounas. Kurssin laskuttaa Pohjanmaan Partiolaiset.

Junalla saapuville järjestyy kyyti kurssipaikalle.

Lisätietoja: Koulutuksen sisältöihin liittyvissä asioissa Sakari Kouti, Sakari[piste]Kouti[ät]sovelto[piste]fi ja käytännön järjestelyistä Noora Småträsk noora.smatrask[ät]partio.fi.  

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Maanantai, 15. tammikuu 2018 (Koko päivä)