Kuunsiru - Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu

Lauantai, 20. toukokuu 2017 - 9:00   •   Haapajärvi   •   SudenpennutSeikkailijat

Sarjajako

Sudenpennut kilpailevat pentueissa, joiden koko on 4-8 pentua. Sudenpennut ovat iältään 7-10-vuotiaita. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Pentue tarvitsee mukaansa yli 15-vuotiaan saattajan, jolla ei välttämättä tarvitse olla partiokokemusta. Sudenpentukilpailun reitti on enintään viisi (5) km.
Seikkailijat kilpailevat joukkueissa, joiden koko on 4-6 jäsentä. Iältään seikkailijat ovat 10-13-vuotiaita. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Joukkue tarvitsee mukaansa yli 15-vuotiaan saattajan, jolla ei välttämättä tarvitse olla partiokokemusta. Seikkailijakilpailun reitti on enintään kuusi (6) km.
Jokaisella kilpailuun osallistuvalla tulee olla maksettuna SP:n jäsenmaksu vuodelle 2017.

Ilmoittautuminen

Lippukunnat ilmoittavat laumat ja joukkueet Haapajärven kilpailuun 27.4. mennessä. Ilmoittautumisessa tulee mainita ryhmän nimi, lippukunta, sarja sekä johtajan/saattajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava ruoka-aine allergioista sekä ryhmän arvioitu koko. Ryhmä ilmoitetaan ryhmänjohtajan/saattajan PartioID:llä kuksaan. Mikäli ilmoitatte useamman lauman tai joukkueen, muistakaa, ette voi ilmoittaa samalla nimellä kahta joukkuetta.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 30€/ryhmä. Ilmoittautumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Kilpailusta poisjääneen vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa toinen vartio samaan sarjaan peruuttaneen joukkueen tilalle. Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin sekä lämpimän ruuan kilpailun aikana.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 5.5. saakka kaksinkertaisella maksulla. Jälki-ilmoittautumisen hinta on 60€/ryhmä.

Kilpailukeskus

Siiponkosken koulu, Siiponkoskentie 220, 85800 Haapajärvi

Lisätietoja

Kilpailunjohtaja Matti Kuivaniemi, 040-176 0760, matti.kuivaniemi [at] pp.inet.fi


Kuunsiru sudenpentu- ja seikkailijakilpailu järjestetään myös Oulussa  sekä Jurvassa. Sisukilpailu järjestetään Jurvan kilpailun yhteydessä.

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Torstai, 27. huhtikuu 2017 (Koko päivä)