Kuunsiru - Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu

Lauantai, 20. toukokuu 2017 - 9:00   •   Oulu   •   SudenpennutSeikkailijat

Sarjajako

Sudenpennut kilpailevat pentueissa, joiden koko on 4-8 pentua. Sudenpennut ovat iältään 7-10-vuotiaita. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Pentue tarvitsee mukaansa yli 15-vuotiaan saattajan, jolla ei välttämättä tarvitse olla partiokokemusta. Sudenpentukilpailun reitti on enintään viisi (5) km.
Seikkailijat kilpailevat joukkueissa, joiden koko on 4-6 jäsentä. Iältään seikkailijat ovat 10-13-vuotiaita. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Joukkue tarvitsee mukaansa yli 15-vuotiaan saattajan, jolla ei välttämättä tarvitse olla partiokokemusta. Seikkailijakilpailun reitti on enintään kuusi (6) km.
Jokaisella kilpailuun osallistuvalla tulee olla maksettuna SP:n jäsenmaksu vuodelle 2017.

Ilmoittautuminen

Lippukunnat ilmoittavat laumat ja joukkueet Oulu kilpailuun 27.4. mennessä. Ilmoittautumisessa tulee mainita ryhmän nimi, lippukunta, sarja sekä johtajan/saattajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava ruoka-aine allergioista sekä ryhmän arvioitu koko. Ryhmä ilmoitetaan ryhmänjohtajan/saattajan PartioID:llä kuksaan. Mikäli ilmoitatte useamman lauman tai joukkueen, muistakaa, ette voi ilmoittaa samalla nimellä kahta joukkuetta.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 30€/ryhmä. Ilmoittautumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Kilpailusta poisjääneen vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa toinen vartio samaan sarjaan peruuttaneen joukkueen tilalle. Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin sekä lämpimän ruuan kilpailun aikana.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 5.5. saakka kaksinkertaisella maksulla. Jälki-ilmoittautumisen hinta on 60€/ryhmä.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksena toimii Timosenkosken luontokoulu, Timosenkoskentie 44,90630 Oulu.

Lisätietoja

Kilpailunjohtaja, Petri Patronen 050-529 0956, petri.patronen [at] outlook.com


Kuunsiru sudenpentu- ja seikkailijakilpailu järjestetään myös Haapajärvellä  sekä Jurvassa. Sisukilpailu järjestetään Jurvan kilpailun yhteydessä.

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Torstai, 27. huhtikuu 2017 (Koko päivä)