Kuunsiru - Sisukilpailu

Lauantai, 20. toukokuu 2017 -
10:00 - 16:00
  •   Jurva   •   SudenpennutSeikkailijatTarpojatSamoajatVaeltajatAikuiset

Ilmoittautuminen

Lippukunnat ilmoittavat sisuvartiot Jurvan kilpailuun 27.4. mennessä. Ilmoittautumisessa tulee mainita vartion nimi, lippukunta sekä johtajan/saattajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava ruoka-aine allergioista, ryhmän arvioitu koko sekä avustajien määrät. Ryhmä ilmoitetaan ryhmänjohtajan/saattajan PartioID:llä kuksaan. Mikäli ilmoitatte useamman vartion, muistakaa, ette voi ilmoittaa samalla nimellä kahta joukkuetta.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 30€/vartio. Ilmoittautumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Kilpailusta poisjääneen vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa toinen vartio samaan sarjaan peruuttaneen joukkueen tilalle. Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin sekä lämpimän ruuan kilpailun aikana.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 5.5. saakka kaksinkertaisella maksulla. Jälki-ilmoittautumisen hinta on 60€/vartio.

Kilpailukeskus

Kilpailukeskuksena toimii Jurvan lukio, Koulutie 7, 66300 Jurva .

Lisätietoja

Kilpailunjohtaja, Emma Marttila, 050-439 1528, emma.marttila [at] partio.fi


Kuunsiru sudenpentu- ja seikkailijakilpailu järjestetään myös Haapajärvellä  sekä Oulussa. Sisukilpailu järjestetään Jurvan sudenpentu- ja seikkailijakilpailun yhteydessä.

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Torstai, 27. huhtikuu 2017 (Koko päivä)