Kipinän Hetki - Sudenpentu- ja Seikkailijakilpailu

Lauantai, 21. toukokuu 2016 - 9:00   •   Pyhäjoki   •   SudenpennutSeikkailijat

Sarjajako

Sudenpennut kilpailevat pentueissa, joiden koko on 4-8 pentua. Sudenpennut ovat iältään 7-10-vuotiaita. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Pentue tarvitsee mukaansa yli 15-vuotiaan saattajan, jolla ei välttämättä tarvitse olla partiokokemusta. Sudenpentukilpailun reitti on enintään viisi (5) km.
Seikkailijat kilpailevat joukkueissa, joiden koko on 4-6 jäsentä. Iältään seikkailijat ovat 10-13-vuotiaita. Pojat ja tytöt kilpailevat samassa sarjassa. Joukkue tarvitsee mukaansa yli 15-vuotiaan saattajan, jolla ei välttämättä tarvitse olla partiokokemusta. Seikkailijakilpailun reitti on enintään kuusi (6) km.
Jokaisella kilpailuun osallistuvalla tulee olla maksettuna SP:n jäsenmaksu vuodelle 2016.

Ilmoittautuminen

Lippukunnat ilmoittavat laumat ja joukkueet Pyhäjoen kilpailuun 1.5. mennessä. Ilmoittautumisessa tulee mainita ryhmän nimi, lippukunta, sarja sekä johtajan/saattajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava ruoka-aine allergioista sekä ryhmän arvioitu koko. Ryhmä ilmoitetaan ryhmänjohtajan/saattajan PartioID:llä kuksaan. Mikäli ilmoitatte useamman lauman tai joukkueen, muistakaa, ette voi ilmoittaa samalla nimellä kahta joukkuetta.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 30€/ryhmä. Ilmoittautumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Kilpailusta poisjääneen vartion osallistumismaksua ei palauteta, mutta lippukunnalla on oikeus asettaa toinen vartio samaan sarjaan peruuttaneen joukkueen tilalle. Osallistumismaksu sisältää kilpailumateriaalin sekä lämpimän ruuan kilpailun aikana.

 
Viimeinen ilmoittautumispäivä
Sunnuntai, 1. toukokuu 2016 - 23:45