Viestintä ja markkinointi

Viestinnän vastuulla on piirin sisäinen ja ulkoinen viestintä. Toiminnanala edistää partio-ohjelman toteutumista lippukunnissa viestinnän keinoin sekä tukee muiden toiminnanalojen toimintaa. Viestintä tuottaa oman alansa koulutuksen materiaalia ja huolehtii viestintäkoulutuksen tuottamisesta piirissä. Ulkoisen viestinnän avulla partio näkyy myönteisesti alueen mediassa.

 

Vuoden 2018 julkaisut

 

POHJAN PUHURI
​Piirilehti Pohjan Puhuri ilmestyy kuusi kertaa vuodessa ja se jaetaan piirin jokaiseen partiojäsenmaksun maksaneeseen talouteen (lehti/talous). Lisätietoja löydät Pohjan Puhurin oman sivun takaa. Ota yhteyttä: ines.siren [at] partio.fi.

 

Kaikki Pohjan Puhurit sähköisesti issuussa!

   
     

​ 

 
NAVAKKA
​Navakka on kuukausittain julkaistava sähköpostiviesti, joka on luettavissa myös netissä. Sadat piiriläiset vilkuilevat Navakan joka kerta j myös sinulla on mahdollisuus saada oma viestisi siihen. Ota yhteyttä: johanna.kuoppala [at] partio.fi.

 
     

  
LIPPUKUNTAPOSTI
​Paperisen lippukuntapostin pdf:t löytyvät alta. Voit tulostaa ne kolon seinälle tästä - dokumentit ovat A3 -kokoisia.

   
   

 

 

SOSIAALINEN MEDIA
​Piirin sosiaalsissa medioissa jaetaan tietoa piiristä ja sen tapahtumista, sekä kuulumisia alueilta ja lippukunnista. Jos haluat oman viestisi piirin someen, ota yhteyttä viestintäryhmään!

  • Snapchat:
    pohjanmaapartio