Pohjanmaan Partiolaiset ry:n ansiomerkit

Piirin ja Suomen Partiolaisten ansiomerkkejä voi anoa neljä kertaa vuodessa 15. tammikuuta, 15. huhtikuuta, 15. syyskuuta sekä 15. marraskuuta. Hakemukset tulee toimittaa Oulun toimipaikkaan määräpäiviin mennessä. Lisätietoja ansiomerkkeihin liittyvistä asioista voi kysyä ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtajalta tai osoitteella ansiomerkkitoimikunta [at] pohjanmaa.partio.fi.

Pohjanmaan Partiolaisten ansiomerkkitoimikunta on työstänyt kriteerit, joiden mukaisesti piirin ansiomerkkejä jaetaan. Kriteeristön lisäksi löydät tältä sivulta löydät myös toimikunnan tekemää ohjeistusta ansiomerkkien hakuun yleisellä tasolla.

Pohjanmaan Partiolaisten ansiomerkkitoimikunta on tehnyt myös "pikaohjeen" ansiomerkkihakemuksen täyttämisen avuksi. Hakemusten puutteet ovat varsin samankaltaisia hakukerrasta toiseen. Tällä "hoksautuslistalla" toimikunta haluaa auttaa lippukuntia vältämään puutteet ja laatimaan entistäkin parempia hakemuksia.

Koosteesta on toivottavasti apua lippukunnille, vaikka pyörää toimikunta ei ole keksinyt uudelleen - kattava katsaus ansiomerkkien hakemiseen on edelleen SP:n ohjekirjanen. Siihen kannattaa joka lippukunnassa tutustua.

Pohjanmaan Partiolaisten ansiomerkit ovat graafiselta ilmeeltään "samaa paria" piirin tunnuksen kanssa. Merkit valmistuivat keväällä 2010 ja ensimmäiset niistä jaettiin tuolloin kevätkokouksessa.

Pohjanmaan Partiolaisten ansiomerkkeihin ja niiden hintoihin voit tutustua tarkemmin erillisellä sivulla.

 

Ansiomerkkitoimikunta

Ansiomerkkitoimikunnan tehtävänä on käsitellä ansiomerkkiehdotukset hakupäivien jälkeen.

Puheenjohtaja

Minna Kolistaja
Samposet

minna.kolistaja [at] pohjanmaa.partio.fi
050 - 405 5731

Toimikunnan jäsen

Minna Arvola
Samposet

minna.arvola [at] partio.fi

Toimikunnan jäsen

Asta Häyrynen
Simpsiön Karhut

asta.hayrynen [at] pohjanmaa.partio.fi